Πόρτα στις Εκλογές

Η Νησιωτική Ανατροπή στην Ερμούπολη- η Άννα Μαυρουδή χωρικός Αντπεριφερειάρχης Κυκλάδων

Spread the love

Την υποψήφια χωρική αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Άννα Μαυρουδή παρουσίασε σήμερα η περιφερειακή παράταξη του Μπενέτου Σπύρου «Νησιωτική Ανατροπή», σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην Ερμούπολη.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος, ο Συντονιστής του Τμήματος Υγείας & Οργανωτικός Υπεύθυνος του ΣΥΡΙΖΑ για τις Κυκλάδες Νίκος Μανιός, ο δήμαρχος Άνδρου Γιάννης Γλυνός και ο υποψήφιος δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Παύλος Χρυσαφίδης. Επίσης, μηνύματα στήριξης έστειλαν ο ευρωβουλευτής Κρίτων Αρσένης και ο βουλευτής Δημήτρης Γάκης. Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σύρου Γρηγόρης Μισκεδάκης.

 

Άννα Μαυρουδή: «Ο Καλλικράτης και τα μνημόνια είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος».

ANNA MAYROYDHΤον λόγο πήρε αρχικά η κ. Μαυρουδή, η οποία ανέλυσε το διακύβευμα των περιφερειακών εκλογών του Μαΐου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή, με τις αντοχές όλων μας να δοκιμάζονται. «Η ψήφος αφορά τα προβλήματα μας και τα προβλήματα των νησιωτικών κοινωνιών μας. Βιώνουμε μια κρίση αξιών. Η δημοκρατία φθίνει μέρα με τη μέρα» δήλωσε η κ. Μαυρουδή, η οποία αναφέρθηκε στις δυσμενείς επιπτώσεις της πολυεπίπεδης και βαθιάς ύφεσης που έχουν επηρεάσει αρνητικά την ποιότητα ζωής των νησιών, σε επίπεδο ακτοπλοΐας, υπηρεσιών, υγείας και παιδείας. «Τι είδους Περιφέρεια θέλουμε; Θεατή του ξεπουλήματος, συνήγορο των κεντρικών πολιτικών, με χαλαρά αντανακλαστικά, μακριά από τις ανάγκες των πολιτών;» αναρωτήθηκε η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης και πρόσθεσε ότι «ο Καλλικράτης και τα μνημόνια είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος».
Επίσης, τόνισε ότι η παράταξή της, ως περιφερειακή αρχή, θα είναι πάντα μπροστά σε οποιαδήποτε διεκδίκηση και θα προτάξει μια ριζοσπαστική πολιτική βούληση, προκειμένου να αμβλύνει τις ανισότητες. «Η ανάταξη της χώρας θα περάσει μέσα από την ανάταξη των τοπικών κοινωνιών» δήλωσε η κ. Μαυρουδή, η οποία απαρίθμησε τις τέσσερις προτεραιότητες της «Νησιωτικής Ανατροπής» που συνοψίζονται σε ακτοπλοϊκό, υγεία, διαφάνεια στη διαχείριση και υλοποίηση έργων που δεν θα είναι ατάκτως ερριμμένα.

 

Η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης κατέληξε με την επισήμανση ότι η παράταξη της συνδέει όλους τους νησιώτες με το «κοινό νήμα» της νησιωτικότητας, η οποία θα πρέπει να αποτελεί τον κανόνα και όχι την εξαίρεση, κάνοντας λόγο για «κοινωνική λογοδοσία και κοινωνική αποτελεσματικότητα».


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
tsipras.jpg
Τσίπρας: απόψε στην Πλατεία Συντάγματος
Η εποχή των Δεινοσαύρων, του Βαγγέλη Παυλίδη
Στραγγαλίστε το καινούργιο, του Γιάννη Σιδέρη
2 Σχόλια
  • robaxinpl
    3 Ιουλίου 2015 at 11:35

    robaxin recreational erowid [url=http://robaxin750mg.ml/#9476]http://robaxin750mg.ml [/url] robaxin dosage for horses

  • JavierFrob
    30 Ιουνίου 2015 at 07:48

    fantastic four 2015 [url=http://fantasticfourfullmoviedvdrip.blogspot.com]http://fantasticfourfullmoviedvdrip.blogspot.com[/url] fantastic 4 full movie hd [url=http://fantasticfouronlinefree.webnode.com]fantastic 4 full movie stream [/url] fantastic four 2015 official trailer [url=http://fantasticfour-2015.webnode.com]http://fantasticfour-2015.webnode.com[/url] fantastic 4 movie full trailer

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.