Επικαιρότητα

Η απάντηση του Βαρουφάκη στα παράπονα μικρομεσαίου επιχειρηματία

Δεν απαντά μόνο σε δημοσιεύματα με τα οποία διαφωνεί ή σε φήμες περί παραιτήσεώς του. Ο Γιάνης Βαρουφάκης αποκρίνεται και στα παράπονα πολιτών μέσω Twitter.

 

Ενας μικρομεσαίος επιχειρηματίας αποφάσισε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για το κυβερνητικό έργο μέσω των social media. «Πολλοί από εμάς τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες είχαμε μεγάλες προσδοκίες από τη νέα κυβέρνηση, για φορολογική ισότητα και αλλαγές στις πρακτικές των επιχειρήσεων. Για ακόμη μία φορά εξαπατηθήκαμε», έγραψε στον υπουργό Οικονομικών.

 

«Γιατί; Ποια μέτρα ανακοινώσαμε που σας επηρεάζουν αρνητικά;», του απάντησε ο κ. Βαρουφάκης, με τον επιχειρηματία να επανέρχεται γράφοντας:

 

«Το αντίθετο. Είναι όσα δεν ανακοινώθηκαν. Αδικες πολιτικές όπως υποχρεωτική προκαταβολή φόρου και αναμόρφωση φορολογικών κανόνων (ΚΒΣ)».

 

Το περίεργο είναι ότι παρότι επρόκειτο για διαδικτυακή συνομιλία δύο Ελλήνων, τα μηνύματα που αντάλλαξαν ήταν γραμμένα στα αγγλικά, κάτι που σχολίασαν και κάποιοι από εκείνους που «ακολουθούν» τον υπουργό στο Twitter.

 

Πηγή: iefimerida.gr 

SHARE
RELATED POSTS
Απαγόρευση κυκλοφορίας-Ό,τι πρέπει να γνωρίζουμε -13033 ο αριθμός εξόδου από την οικία-Αναλυτικός πίνακας
Υπουργείο Υγείας: Επισπεύδονται οι διαδικασίες πρόσληψης επικουρικού προσωπικού
Ποιοι κρίνουν την τύχη της Ελλάδας – Τι αναμένει από τη Σύνοδο Κορυφής η κυβέρνηση

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.