Απόψεις

Γράμμα στην Αλεξάνδρα, της Χριστίνας Μπουγά

Spread the love

Αγαπητή μου Αλεξάνδρα,

Διάβασα τα νέα σου προχθές με ενδιαφέρον, ειδικά τις ανησυχίες για τα επερχόμενα γενέθλια σου και είπα να σου γράψω.

 

Φέτος δήλωσα στον κόσμο ότι πλέον κατέχω την απάντηση για τη ζωή, το σύμπαν, τα πάντα, και για όποιον έχει ακουστά τον Douglas Adams, αυτό σημαίνει, ότι έχω μπει στον δρόμο της 4ης δεκαετία της ζωής μου για τα καλά. Για όποιον δεν τον έχει ακουστά τον κύριο Adams βέβαια, σημαίνει ότι την ψώνισα, αλλά θα το ρισκάρω. Μετά τον μάλλον πρόσφατο σχετικό ηλικιακό απολογισμό μου λοιπόν, καταγράφω τη γνώση και την εμπειρία μου, με την ελπίδα ότι κάτι θα σου φανεί χρήσιμο.

 

Αυτό που βιώνεις αγαπητή μου, δεν είναι τίποτα άλλο από μία αναβάθμιση του υπαρξιακού λογισμικού AlKaraZi-Li.fe στην έκδοση 4.0.0.1. Η συγκεκριμένη αναβάθμιση, έρχεται με δώρο το νέο σούπερ βελτιωμένο πρόγραμμα προστασίας MaturityWall-c20.74. Το MaturityWall-c20.74, μεταξύ άλλων, εμποδίζει δραστικά την προσβασιμότητα των καταστροφικών ιών τύπου «ΓνώμηΤωνΆλλων» στο core του υπαρξιακού σου λογισμικού, διευκολύνοντας έτσι την ομαλή λειτουργία των δικών σου εσωτερικών εντολών. Με τη νέα έκδοση αποκτάς πλέον ρόλο administrator ελέγχοντας έτσι σε μεγαλύτερο βαθμό την πρόσβαση και τα δικαιώματα άλλων χρηστών στον κοινό δικτυακό τόπο «Απόψεις_Μου(\alkz4) (Y:)» ενώ μαζί έρχεται δώρο, το περιζήτητο πρόγραμμα «ΕσωτερικόΗχείο-Be.U.». Το τρέχεις μία φορά μετά τα τεσσαρακοστά σου γενέθλια – όποτε είσαι έτοιμη – και εξαφανίζει τα περισσότερα bugs της προηγούμενης έκδοσης του προγράμματος «ΕσωτερικήΑκοή14», οπότε πιθανώς να μπορέσουν επιτέλους να τρέξουν προγράμματα τα οποία ο εσωτερικός σου επεξεργαστής αγνοούσε ή εγκατέλειπε λόγω κοπιαστικών αποτυχημένων προσπαθειών, (αν υπάρχουν), όπως τα : «ΞεχασμένηΑνάγκη.4025», «ΘαμμέναΘέλω.254745″, “ΚρυφάΤαλέντα.12222», και «ΑνεξήγητεςΕπιθυμίες.1048». Τα προγραμματάκια αυτά βελτιώνουν το λειτουργικό περιβάλλον για να τρέχει ανεμπόδιστα (σπάνιο, αλλά εφικτό) το υπερπρόγραμμα «Eftichia 3D v4.0». Όσο φορτώνεται η νέα έκδοση προσπάθησε να μην κοιτάζεις τη δική σου οθόνη. Περίμενε μέχρι να ολοκληρωθεί η φόρτωση. Αμέσως μετά για να συνηθίσεις το νέο λογισμικό, θα βοηθούσε πολύ να τρέξεις το πρόγραμμα «Mirrorre-Flect v11.14». Είναι ένα πρόγραμμα που σου επιτρέπει να παρατηρήσεις την εικόνα που καταγράφει η κάμερα της οθόνης σου μέσα από τα τερματικά αγαπημένων ανθρώπων. Aν το πρόγραμμα τρέξει χωρίς προβλήματα, δεν πρόκειται να δεις ούτε ταμπελάκι ούτε φωτάκια στο μέτωπο σου. Δεσμεύομαι γι’ αυτό. Τι θα δείξει η κάμερα του υπολογιστή σου στις οθόνες των άλλων χρηστών ενώ εσύ θα τις παρατηρείς ; φωτεινή ένδειξη αποδοχής και αμέσως μετά (αν είσαι τυχερή) εικονίδιο τεράστιας, αηδιαστικά μελιστάλακτης καρδούλας. Το μόνο που μένει να κάνεις τότε, είναι να γράψεις την εντολή : #!/bin/bash και μετά # My first script και τελειώνοντας echo “Αγκάλιασε Νέο Κεφάλαιο Υπαρξιακού Λογισμικού!” . Και αυτό να κάνεις. Σαν να εξαρτάται η ζωή σου από αυτό. Γιατί εξαρτάται η ζωή σου από αυτό. Τώρα θα έχεις ότι χρειάζεσαι για να πας όπου η προηγούμενη έκδοση του λογισμικού AlKaraZi-Li.fe δεν σε πήγε ποτέ πριν. Θα ανοιχθούν νέοι δρόμοι. Για την ακρίβεια, οι δρόμοι ήταν πάντα εκεί, μα κάτι το ένα κακόβουλο λογισμικό, κάτι το άλλο, μπορεί να μην τους είχες αντιληφθεί. Παλιό λογισμικό, παλιά προβλήματα. Πάνε πια. Αποχαιρέτα το, το επίπεδο ύπαρξης που ήξερες και προμηθεύσου σπρέι μπογιάς με το αγαπημένο σου χρώμα για να αφήσεις το σημάδι σου στο επόμενο.

 

Στην περίπτωση μου, το πρόγραμμα που κατάφερε να τρέξει επιτέλους μετά την αναβάθμιση ήταν το «Bourloto 20.y13.z14» το οποίο και τίναξε στον αέρα σχέσεις, συνήθειες και σκέψεις χρόνων. Βέβαια, επειδή δεν μπορώ να το σταματήσω ανησυχώ λίγο για το τι έπεται αλλά προς το παρόν τρέχει σχετικά ομαλά. Η μόνη παρενέργεια είναι ότι όσοι φίλοι δεν διαγράφηκαν από το πρόγραμμα, ζητούν κατά καιρούς authentication για να βεβαιωθούν ότι είμαι εγώ. Ως εξοικειωμένη – πια – χρήστρια, δεν αλλάζω το αντίστοιχο νέο μου λογισμικό με τίποτα. Κουράστηκα μέχρι να φτάσω εδώ κι έχω πολύ δρόμο ακόμα και καμία διάθεση για πισωγυρίσματα σε παλαιότερες, ατελέστερες εκδόσεις. Με το πέρασμα του χρόνου νιώθω πως το μυαλό μου κάνει περισσότερες συνδέσεις, βλέπει περισσότερα χρώματα, κατακτά ένα-ένα τα ατέλειωτα προγράμματα αυτού του κόσμου. Τα καλύτερα έπονται. Το πρόγραμμα αναφορών MyInstinct20.14 φέρνει πληροφορίες που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι έχουμε πολλούς καινούργιους ανθρώπους να συναντήσουμε, πολλές νέες διαδρομές να κάνουμε και καινούργια, ολοκαίνουργια όνειρα να φορτώσουμε στο σκληρό δίσκο. Κάτι μου λέει επίσης, ότι είσαι από τις τυχερές χρήστριες που έχουν στη διάθεσή τους καλό εξοπλισμό, με μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας, η οποία δεν αδειάζει εύκολα. Όσο για αυτό που έγραψες, ότι δηλαδή, είσαι σίγουρη ότι ο κόσμος θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά τα 40 και αυτό επιβεβαιώνεται στην παραπάνω αναφορά με ποσοστό σφάλματος 0,00000000000000001%, οπότε προφανώς είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Με το καλό να φορτώσουμε και την έκδοση 5.0 σε μερικά χρόνια. Κι ως τότε ποιός ξέρει τι νέες φανταστικές δυνατότητες θα έχουμε… και γιατί όχι, ίσως κι ένα ακόμα καλύτερο λειτουργικό σύστημα.
Για τώρα, σου εύχομαι να περάσεις υπέροχα τα γενέθλια σου με ανθρώπους που αγαπάς και με ότι σε κάνει ευτυχισμένη, τα script της ζωής σου να μην έχουν σημαντικά λάθη και να μην βρεθεί κακόβουλο λογισμικό στο δρόμο σου.

Με αγάπη

Χ. Μ.

 

Χριστίνα Μπουγά

SHARE
RELATED POSTS
Τόννος, παλαμίδα, λακέρδα, του Βαγγέλη Παυλίδη
Σε πείθει το Ποτάμι;, της Τζίνας Δαβιλά
Βοηθήστε με, τι να ψηφίσω, του Χρήστου Μαγγούτα
4 Σχόλια
 • Χ. Μπουγά
  25 Οκτωβρίου 2014 at 17:15

  Χρήστο ευχαρίστως να βοηθήσω αν μπορώ, αν και οι γνώσεις μου περιορίζονται στην εμπειρία από τα δικά μου προγράμματα. Από όσα γράφεις υποψιάζομαι ότι το λειτουργικό που χρησιμοποιείς δεν επιτρέπει στα προγράμματα να τρέξουν σωστά. Αισθάνεσαι αρκετά γενναίος; δοκίμασε ένα νέο λειτουργικό. Θα χρειαστείς χρόνο και προσπάθεια να το συνηθίσεις αλλά αν τρέξουν τα προγράμματα σου θα αξίζει τον κόπο. :))

 • Χρήστος Μ.
  25 Οκτωβρίου 2014 at 16:48

  Με ενδιαφέρει κι εμένα πολύ αυτό το πρόγραμμα, Χριστίνα. Που μπορώ να το βρω? Ή λες να είναι καλύτερα να το φτιάξω ο ίδιος? Δεν ξέρω πολλά από προγραμματισμό Η/Υ, αλλά ξέρω μερικά από τη ζωή, κάπως το ίδιο δεν είναι?
  Δε λέω συχνά μπερδεύουμε την πραγματική ζωή με τη virtual life αλλά κάπου εφάπτονται, έστω λίγο και ασύμβατα, έτσι δεν είναι?
  Και μια και ξέρεις από αυτά, μπορείς να μου πεις γιατί μου κολλάει συνέχεια το Undelete-Vie v. 2.234? Θα ήθελα να κάνω κάποιες αλλαγές στα τελευταία 15 χρόνια και στο τέλος το πρόγραμμα crashes. Βόηθα κι εμάς λίγο όχι μόνο την ξανθιά Αμαζόνα του Βορρά, τη διπλή 20-άρα, για την οποία αύριο θα καεί το πελεκούδι.

 • Χ. Μπουγά
  25 Οκτωβρίου 2014 at 07:35

  Χαίρομαι που σου άρεσε, στη διάθεση σου πάντα. Χρόνια σου Πολλά 🙂

 • Αλεξάνδρα Καρακοπούλου - Τσισσερ
  25 Οκτωβρίου 2014 at 07:21

  Χριστίνα !!! Όχι απλά μου φαίνονται πολύ χρήσιμα ολα αυτά που μου γραφεις, αλλά με συγκινεί ο τρόπος σου και σου υπόσχομαι πως θα τα λαβω υπόψιν μου, παραδειγματικα !!!! Σου στέλνω την αγάπη μου και τον θαυμασμό μου και σου εύχομαι να έχεις οτι ποθεις περισσότερο 🙂 σε γλυκοφιλω !!! ( εχω ακόμη μερικές ωρίτσες ως 39χρονη …..;)) φιλιαααααα

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.