ΕΥ ΖΗΝ

Γαρίδες με Μέλι

Spread the love

fe260f0ad7a0cdbc2c5853d2bf9a65f0_XL.jpg

 

 

 

 

 

 

Aegean Cuisine

 

 

 

 

honey-grilled-shrimp.jpg

 

Πηγή: «Meli Meli», Φυλλάδιο «Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Μελιού και Λοιπών Προϊόντων Κυψέλης»

Υλικά

• 15 μεγάλες γαρίδες κομμένες κατά μήκος
• 2 κουτ σουπ. Μέλι
• 3 κουτ. σουπ. Ελαιόλαδο
• 3 σκελίδες σκόρδο
• 1 κουτ γλυκ. θυμάρι ή μελαθρούμπι
• 20 γραμ.Βούτυρο
• 1 κουτ. σούπας άνηθο
• 1/2 λεμόνι κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες

Εκτέλεση

• Ζεσταίνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι το ελαιόλαδο και το βούτυρο.
• Προσθέτουμε τις γαρίδες και τις τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
• Προσθέτουμε το σκόρδο,τον άνηθο, το θυμάρι, το λεμόνι και το μέλι.
• Ψήνουμε όλα τα υλικά μαζί για 3 λεπτά, και γαρνίρουμε με ρύζι και λαχανικά.

 

SHARE
RELATED POSTS
ydraios.JPG
«Για μια φλεγόμενη ψυχή…Κωνσταντίνος ο Υδραίος, Άγιος Νεομάρτυς», ορατόριο για τον Προστάτη της Ρόδου στις 14/11
natasa.JPG
Ρόδος 31 Ιουλίου: Νατάσα Μποφίλιου “Βαβέλ 2” Summer Edition-Κερδίστε προσκλήσεις
Ροκφόρ: το τυρί των “βασιλιάδων”, ο “βασιλιάς” των τυριών

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.