iporta.gr

Δυο χορωδίες, δυο γιορτές σε 10 φωτογραφίες [Καστέλο- Ρόδος]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τι συμβαίνει στην Πολιτική;

 

Τι συμβαίνει σε αρκετούς επαγγελματικούς χώρους;

 

Ανταγωνισμός.

 

Αυτός ο ανταγωνισμός απείχε από την συνάντηση δυο θαυμάσιων μαέστρων: του Κωστή Κωνσταντάρα (Χορωδία ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ) και του Μιχάλη Καλαεντζή (Μικτή Χορωδία Δήμου Ρόδου).

 

Οι δρόμοι των δυο μαέστρων και των χορωδιών τους ενώθηκαν σε μια θαυμάσια βραδιά στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου στη Ρόδο στις 2 Ιουλίου. Η από κοινού τελικά συναυλία έδωσε το αισιόδοξο μήνυμα ότι η ελπίδα είναι ακόμα ζωντανή, όταν στην σφαγή της  καθημερινότητας όπου πρωταγωνιστούν η ιδιοτέλεια, η αλαζονία, η διαφθορά, η μικροψυχία, η μετριότητα, οι γνήσιοι καλλιτέχνες-καλλιεργημένοι πολίτες επιδεικνύουν αυτοσεβασμό, αλληλοσεβασμό, συνεργατικότητα και καθαρό βλέμμα. 

 

Ήταν μια ανακουφιστική βραδιά και για ακόμη ένα λόγο: η γλυκιά κούραση του Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου έκλεισε την βραδιά με δυο λόγια του για την βράβευση του ίδιου από Crans Montana Forum, για την προσφορά των νησιών στο προσφυγικό, βραβείο το οποίο χάρισε στους Ροδίτες. Η CMF είναι Ελβετική ΜΚΟ, η οποία ιδρύθηκε το 1986 και έχει ως στόχο την ενθάρρυνση της διεθνούς συνεργασίας για την οικοδόμηση ενός πιο ανθρώπινου κόσμου.

 

Δείτε σχετικά εδώ  εδώ εδώ

 

Χορωδία ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ υπό τον Κωστή Κωνσταντάρα

 

Μικτή Χορωδία Δήμου Ρόδου και Χορωδία ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ υπό τον Μιχάλη Καλαεντζή 

 

Μιχάλης Καλαεντζής

 

Κωστής Κωνσταντάρας

 

 

 

 

Από την βράβευση του Δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου στην Βιέννη

 

 

 

Φωτογραφία από κινητό

 

 

Ρεπορτάζ για το iPorta.gr: Τζίνα Δαβιλά