Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Από Βρεφονηπιακούς Σταθμούς μέχρι Καταδρομείς επισκέφθηκε ο Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής [21 εικόνες]

24.jpg
Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24.jpg

 

 

Σειρά επισκέψεων που αφορούν στην ιδίοις όμμασι ενημέρωσή του σε πολλαπλά ζητήματα του Στρρτού Ξηράς πραγματοποίησε την τρέχουσα εβδομάδα, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής. Συγκεκριμένα: 

 

(1) Στην 441 Αποθήκη Βάσης Υγειονομικού Υλικού (441 ΑΒΥΥ) στην Αθήνα, όπου ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητές της.

(2) Στο Κέντρο Βιολογικών Ερευνών Στρατού (ΚΒΙΕΣ) στην Αθήνα, όπου παρακολούθησε επίδειξη από στρατιωτικούς σκύλους.

(3) Στην έδρα του 472 Τάγματος Επιτήρησης – Πληροφορικής (472 ΤΕΠΠ) στην Αθήνα, όπου ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητές του.

 

β. Την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

(1) Στην Ιη Μεραρχία Πεζικού ( Ι ΜΠ “ΣΜΥΡΝΗ”) στη Βέροια, όπου ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του Σχηματισμού, ενώ επισκέφθηκε και τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Βέροιας.

(2) Στην 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία (71 Α/Μ ΤΑΞ “ΠΟΝΤΟΣ”) στη Νέα Σάντα Κιλκίς, όπου ενημερώθηκε για τις δραστηριότητές της.

(3) Στην 1η Ταξιαρχία Καταδρομών – Αλεξιπτωτιστών (1 ΤΑΞ ΚΔ-ΑΛ “ΕΛ ΑΛΑΜΕΙΝ”) στη Ρεντίνα, όπου ενημερώθηκε για τις δραστηριότητές της και παρακολούθησε την εκτέλεση Βολών Μάχης Ταχείας Αντίδρασης, από Οπλίτες θητείας και Στελέχη.

 

γ. Την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017, στην 180 Μοίρα Κατευθυνομένων Βλημάτων (180 ΜΚ/Β “ΗΑWK”) στην Αττική, όπου ενημερώθηκε για τις δραστηριότητές της.

 

2. Ο Αρχηγός, επικοινώνησε με το σύνολο του προσωπικού και διαπίστωσε το άριστο επίπεδο της επιχειρησιακής ετοιμότητας, τις υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει, το εξαιρετικό ηθικό, την αισιοδοξία και τη λεβεντιά που το διακατέχει.

 

Ακολουθεί έκθεση εικόνων


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Άμεση η βοήθεια του ΓΕΣ σε οικογένεια πυρόπληκτων πολιτών της Ξάνθης
Μην πληγώνετε τα στολισμένα δέντρα, του Νίκου Βασιλειάδη
Έλεγχος α-λα-καρτ, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.