Επικαιρότητα

Απαραίτητη η συνεργασία με την τοπική κοινωνία για τα Κέντρα Ταυτοποίησης και τη διαφύλαξη της εικόνας του Ελληνικού Τουρισμού

HOT-SPOT-1.jpg
Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HOT-SPOT-1.jpg

 

 

Το υπουργείο Τουρισμού, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την θερινή τουριστική περίοδο και με προτεραιότητα στη διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ταυτίζεται απόλυτα με τον κεντρικό σχεδιασμό της κυβέρνησης, σχετικά με την πολιτική και επιχειρησιακή διαχείριση του μεταναστευτικού και προσφυγικού ζητήματος.

Διαμορφώνοντας την τουριστική προβολή της χώρας, η ηγεσία του Υπουργείου βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους tour operators του εξωτερικού για την εξέλιξη της τουριστικής κίνησης στα νησιά του Αιγαίου που δέχονται το μεταναστευτικό και προσφυγικό ρεύμα, και πληροφορεί για τις έγκαιρες και συντονισμένες δράσεις της ελληνικής κυβέρνησης εντός των προβλεπομένων προθεσμιών.

Τα κέντρα ταυτοποίησης αποτελούν εγγύηση για την τουριστική κίνηση και η έγκαιρη δημιουργία τους θωρακίζει την εικόνα ασφάλειας του ελληνικού προορισμού. Τα κέντρα θα είναι ελεγχόμενα και μακριά από τους χώρους τουριστικού ενδιαφέροντος.

Για την ολοκλήρωση του σχεδιασμού αυτού, κρίνεται απαραίτητο οι τοπικές αρχές, οι τοπικοί φορείς και οι τοπικές κοινωνίες να συνεργαστούν, προκειμένου να διαφυλάξουμε την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό και να εξασφαλίσουμε την ομαλή και απρόσκοπτη εξέλιξη της τουριστικής κίνησης το 2016.

 

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Vouli-APE.jpg
Με 153 “ναι” πέρασε το ασφαλιστικό-φορολογικό – Περήφανος ο Κατρούγκαλος – “Ξεχάστε τις εκλογές” λέει ο Φλαμπουράρης
turkey.JPG
Κωνσταντινούπολη: 36 νεκροί και 147 τραυματίες από την τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο
12144907_1718119165082556_4199905716941555566_n.jpg
Βαγγέλης Γερμανός: “Φωτογραφήθηκα μόνος μου, το Down-Town έκανε μοντάζ”

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.