iporta.gr

Αμφισβητίες των…..’’Αψύχων’’, του Γιώργου Κακούλη (Αντιδημάρχου Ρόδου)

 

 

 

 

Ο Γιώργος Κακούλης είναι Αρχιτέκτων και 

Αντιδήμαρχος Μεσαιωνικής Πόλης & Μνημείων

 

 

 

 

 

Όταν είσαι αμφισβητίας με περιεχόμενο και έχεις συγκροτημένη άποψη για το τι αμφισβητείς, τι απορρίπτεις, γιατί το απορρίπτεις και κυρίως τι αντιπροτείνεις, τότε καταθέτεις την θέση σου στην κοινωνία με θάρρος, λεβεντιά και παρρησία και κυρίως δηλώνοντας την ταυτότητά σου.

 

Όταν ‘μουτζουρώνοντας’ το άγαλμα της ‘Καρτερίας’ που βρίσκεται στο πάρκο απέναντι από το ‘Ρόδον’ , το οποίο τιμώντας το όνομα του αντέχει με καρτερία την ανοησία, προκειμένου να αποτυπώσεις με graffiti, την αμόλυντη από τον καθεστηκώτα πολιτισμό ψυχή σου, τότε το παιχνίδι το έχεις χάσει.

 

O “μουτζούρης” του αγάλματος της “Καρτερίας” πέραν των κρανίου με το οποίο φιλοτέχνησε το βάθρο του, στην βάση του ανέγραψε “Ολική άρνηση του πολιτισμού για την ολική ανατροπή του’’.

 

Η Υπηρεσία της Διεύθυνσης Μεσαιωνικής Πόλης & Μνημείων (ΔΜΠ&Μ) φρόντισε, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, να καθαρίσει το άγαλμα, όμως δυστυχώς το φαινόμενο επανελήφθη.

 

Ο Δήμος Ρόδου και η Διεύθυνσης Μεσαιωνικής Πόλης & Μνημείων παρακαλούν τους συμπατριώτες –δημότες για την δραστικότερη συνδρομή και συμμετοχή τους στην προστασία και την διαφύλαξη του εξοπλισμού της ιστορικής πόλης μας.-