Aegean Islands, η αιγαιοπελαγίτικη νοστιμιά στην καρδιά της Ν. Υόρκης.
Δια χειρός Γιώργου Σαράφογλου, μετρ της μαγειρικής τέχνης. Στο τέλος της ημέρας o συνεργάτης του περιοδικού μας σκιτσάρει την ελληνική και διεθνή επικαιρότητα με χιούμορ.
Προς το παρόν τα πιάτα του Γιώργου μπορούν να γίνουν η σημερινή πρόταση γεύματος από το iPorta.gr
Πληροφορία: Την Τρίτη 22 Μαΐου η τελευταία Μουσική Βραδιά για το καλοκαίρι με τον Τάσο Παπαϊωάννου και τον Κώστα Ψαρρό.
Περισσότερα εδώ
Λαβράκι (2 κιλά-Αγ.Ισίδωρος, Συκιάδα Χίου) στα κάρβουνα!
Λαβράκι
Ελληνικός γαύρος λαδορίγανη!
Black Seabass (Montauk, Long Island, NY)
G.I.Summer salad-καλοκαιρινή σαλάτα! Κόκκινο και κίτρινο καρπούζι πάνω σε ένα στρώμα από ρόκα, ελληνική φέτα, δυόσμο και κόκκινο κρεμμύδι με λεμονάτο dressing!
Φιλέτο λαβράκι ceviche! (Μαριναρισμένο σε λεμόνι, μέλι και …
Ρόκα παντζαροσαλατα!
Μαλακόστρακα καβούρια- απο Maryland- στα κάρβουνα!
Long Island Black Seabass
Γαλακτομπούρεκο!
* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του
Το άρθρο εκφράζει τις απόψεις του συγγραφέα
iPorta.gr