Πόρτα στη Μουσική

Βλέμμα διαρκείας στον Joey: ήρθε για να μας θυμίσει να χαμογελάμε!

Spread the love
Ένα ανοιξιάτικο πρωινό του ’88, κάπου στη πόλη της Θεσσαλονίκης, ένα παιδί ήρθε στον κόσμο γελώντας! Τα χρόνια περνούσαν κι οι ιστορίες που είχε να διηγηθεί ο ήρωας μας, γίνονταν όλο και πιο πολλές… Όπλο του, η φαντασία! Μέσο, ο αυθορμητισμός του! Έτσι, άρχισε να μαθαίνει μουσική!

Παρολ’ αυτά, ποτέ του δε τα πήγαινε καλά με τη θεωρία κι έτσι αποφάσισε να σπουδάσει κάτι που θα μπορεί να συνοδεύσει εικαστικά τη μουσική του. Έτσι, μπήκε σε μια σχολή Γραφιστικής, απ’ την οποία αποφοίτησε στα 22 του. Παράλληλα, είχε ξεκινήσει να σκαρώνει τις πρώτες του εμφανίσεις, παίζοντας σε μαγαζιά της πόλης, έξω απ’ αυτήν, αλλά και στο δρόμο. Το 2012, ήταν έτοιμος!


Αγαπά τις βόλτες με το ποδήλατο, τη φύση και τους χαμογελαστούς ανθρώπους, ενώ μισεί τις μύγες, τη σοβαροφάνεια και τα τετράγωνα κουτιά που μοιάζουν με πολυκατοικίες. Θα τον βρούμε σε δρόμους, πλατείες, αλάνες και παραλίες να μοιράζεται τη μουσική του με τους περαστικούς, ταξιδεύοντας από τον Μάρκο και τον Johnny Cash μέχρι τον Manu και τους Gogol Bordello!

Αποστολή του; Να θυμίσει στον κόσμο πως είναι να χαμογελάει! And the rest as we know…is history! EnJoey! Ακούστε και αλλάξτε διάθεση!

Σύντομα θα διαβάσετε περισσότερα στην “Πόρτα”.επικοινωνείστε: gina.iporta@gmail.com


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
14925395_1804549426465538_5200004553827528720_n.jpg
12ΗΧΟΣ με Δήμου, Παπαδόπουλο, Γιοκαρίνη και Μηλιώκα!
Φαραντούρη, παρ’ αθίν αλός: “Στην κόψη του τραγουδιού” – Καλαμαριά στις 25 Σεπτεμβρίου
Epi K. Paradox: Ένας Έλληνας τραγουδά τα μπλουζ στο Λονδίνο

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.