Εκδηλώσεις

Mίλτος Πασχαλίδης: κερδίστε διπλές προσκλήσεις για 21 & 22 Ιουνίου!

Spread the love
Δύο βραδιές αφιερωμένες σε έναν από τους πιο ταλαντούχους τραγουδοποιούς, τον Νικόλα Άσιμο. Ο Μίλτος Πασχαλίδης παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τα σπουδαιότερα τραγούδια μιας ασυμβίβαστης προσωπικότητας.

25 χρόνια μετά την αυτοκτονία του, ο Νικόλας Άσιμος παραμένει μια οριακή μορφή για το ελληνικό τραγούδι. Πολιτικός και ταυτόχρονα ερωτικός, σαρκαστικός και ταυτόχρονα λυρικός,  ένα μοναδικό ταλέντο με ισχυρές αντιφάσεις.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης επιλέγει χαρακτηριστικές στιγμές από το πλούσιο έργο του και παρουσιάζει στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ «Μουσικό Προαύλιο στο Badmiton», το ιδιοφυές έργο του Νικόλα Άσιμου.

Ο Νικόλας Άσιμος είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση Έλληνα συνθέτη τραγουδιών. Ένας περιπλανώμενος μουσικός θρύλος που μπαίνει σε εφηβικά δωμάτια και μένει εκεί για πάντα.  

Ο Μίλτος Πασχαλίδης συγκαταλέγεται στους σπουδαίους τραγουδοποιούς της γενιάς του, με σχεδόν 20ετή προσωπική πορεία στο ελληνικό τραγούδι. Ταυτόχρονα έχει αποδείξει ότι είναι και ένας ερμηνευτής υψηλών αποδόσεων.

Για δύο βράδια θα παρουσιάσει επιλεγμένες στιγμές από το έργο του Νικόλα Άσιμου (όπως τα: «Venceremos», «Αγαπάω και Αδιαφορώ», «Γιουσουρούμ», «Μπαγάσας» κ.ά.) και κάποια από τα δικά του τραγούδια.

Συμπαραστάτες του, ένα εξαιρετικό τρίο μουσικών. Επικεφαλής ο Θύμιος Παπαδόπουλος –στενός συνεργάτης του Νικόλα Άσιμου- στα πνευστά και τις ενορχηστρώσεις, η Μιρέλα Πάχου σε ακορντεόν, πιάνο και τραγούδι και ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο.

Χορηγός επικοινωνίας: www.iporta.gr

Εσείς κερδίζετε 4 διπλές προσκλήσεις για το θέατρο Badminton. Αφήστε το ονοματεπώνυμό σας στο χώρο των σχολίων επιλέγοντας το προφίλ “ανώνυμος”. Θα ειδοποιηθείτε μέσω “Πόρτας” και θα δείξετε στην είσοδο μόνο την αστυνομική σας ταυτότητα. Καλή σας διασκέδαση!
SHARE
RELATED POSTS
Εκδήλωση για την ενιαία τιμή του Βιβλίου, στο ΑΚΡΟΠΟΛ
Ο Γιάννης Χαρούλης στη Ρόδο- Χορηγός επικοινωνίας: η Πόρτα
12088171_457549394432379_7216481462304247463_n.jpg
Εκδήλωση: Ιστορία στο έργο του Θανάση Βαλτινού
1 Comment
  • Ανώνυμους
    29 Μαΐου 2014 at 18:00

    Κνισοβιτη Ευαγγελία

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.