Πόρτα στη Μουσική

Το ‘iporta.gr” προτείνει: BADMINTON: Πρόγραμμα Ιουλίου

Spread the love

Χορηγός επικοινωνίας: www.iporta.gr

Αναλυτικό πρόγραμμα πρώτου δεκαπενθήμερου Ιουλίου.
                                                   

Τετάρτη 3 Ιουλίου-κερδίστε 2 διπλές
COMPANIA FLAMENCA SENTIMIENTOSΑπό την Σμύρνη μέχρι τα παράλια της Ανδαλουσίας

***Πέµπτη 4 Ιουλίου- 2 διπλές
ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΙΔΑΚΗΣΣαν μαγεμένο το μυαλό μου. Τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και αφιέρωμα στον Δημήτρη Γκόγκο «Μπαγιαντέρα»

***Παρασκευή 5 & Σάββατο 6 Ιουλίου -2 διπλές για ΠαρασκευήΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣWelcome to the showΑγαπημένα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και 15 στιγμιότυπα του Παύλου Σιδηρόπουλου.

***Τετάρτη 10 Ιουλίου -2 διπλές
ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΥΚΤΩΝ ΕΓΧΟΡΔΩΝ ΑΤΤΙΚΑBell canto
***Πέµπτη 11 Ιουλίου- 2 διπλέςΑΓΑΘΩΝΑΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ
Σε γελάσανεΤραγούδια του ρεμπέτη Κώστα Σκαρβέλη

***Παρασκευή 12 & Σάββατο 13 Ιουλίου -2 διπλές για ΠαρασκευήΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣΜ’ ένα πικρό αναστεναγμό…Βασίλης Τσιτσάνης αλλά και Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, ΣπάθαςΣυμμετέχει η Σαββέρια Μαργιολά

***
Τυχεροί όσοι έχουν αποφασίσει να μην τους καταβάλλει το κλίμα της περιρρέοουσας ατμόσφαιρας. Καλλιτέχνες, ερμηνευτές, στιχουργοί, μουσικοί, ακροατές και φιλόμουσοι, εντός και εκτός Αθήνας θα ανασάνουν στον αύλειο χώρο του Badminton όλο το καλοκαίρι με τις μουσικές βραδιές καταξιωμένων καλλιτεχνών που θα πλαισιώσουν το μεγάλο φεστιβάλ υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Μιχάλη Κουμπιού.Χορηγός επικοινωνίας: www.iporta.gr.

Διάρκεια: 5 Ιουνίου έως  27 Σεπτεμβρίου (εκτός Αυγούστου).

Το καλοκαίρι του 2013 είναι το τέταρτο κατά σειρά, που το θέατρο Badminton βγάζει τραπεζάκια έξω. Ο αύλειος χώρος του, μεταμορφώνεται σε μία όαση δροσιάς, για αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές. Ένα μεγάλο φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά, στον αύλειο χώρο του θεάτρου Badminton.

Ο συνθέτης Μιχάλης Κουμπιός καλεί τραγουδιστές και τραγουδοποιούς που διακρίνονται στην εποχή μας, για να μας τραγουδήσουν τις επιτυχίες από την προσωπική τους δισκογραφία αλλά και για να μας θυμίσουν έναν συνθέτη που έφυγε από τη ζωή και άφησε πίσω του διαχρονικά τραγούδια, που έχουν τη δύναμη να μας ενώνουν και να γίνονται ο κοινός μας μύθος. Και αυτό το καλοκαίρι, το θέατρο Badminton δίνει βήμα σε σύγχρονους ήρωες του ελληνικού τραγουδιού ενώ παράλληλα μας θυμίζει συνθέτες που χωρίς τα τραγούδια τους, η ζωή μας θα ήταν φτωχότερη και λιγότερο κατανοήσιμη.

Ώρα έναρξης: 21:00

Γενική είσοδος: 15€ – Φοιτητικό, ανέργων: 10€

 

 

 

 

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Το άσμα, του άσματος, τω άσματι…ακούστε!
Ακούστε αποκλειστικά στην Πόρτα το ακυκλοφόρητο τραγούδι της Γεωργίας Νταγάκη
Elton John: Αποχωρεί από την σκηνή λόγω απώλειας της φωνής του

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.