Πόρτα στη Μουσική

Κερδίστε δύο διπλές προσκλήσεις για την Compania Flamenca Sentimientos στο Badminton στις 3/7/2013


Από την Σμύρνη στην Ανδαλουσία.

Αφήστε το ονοματεπώνυμό σας στο χώρο των σχολίων εντός site – όχι στο fb- επιλέγοντας το προφίλ “ανώνυμος”. Οι συμμετοχές σας θα γίνουν δεκτές μέχρι την Τετάρτη. Στην συνέχεια μέσω της “Πόρτας”,  θα βρείτε στον χώρο των σχολίων τους νικητές που θα παρακολουθήσουν δωρεάν την παράσταση. Θα χρειαστείτε στην είσοδο μόνο την αστυνομική σας ταυτότητα.

H Compania Flamenca Sentimientos δημιουργήθηκε το 2009 από την χορεύτρια και καθηγήτρια χορού φλαμένκο Ισαβέλλα Γαλαίου και τον κιθαρίστα Δημήτρη Κουκουλιτάκη, με στόχο την διάδοση και παρουσίαση της αυθεντικής μορφής της τέχνης του flamenco.
Με μεγάλη χαρά προσκαλούν την σπουδαία ερμηνεύτρια Sara Salado και τον μοναδικό χορευτή Raul Ortega από το Jerez της Ανδαλουσίας και όλοι μαζί δημιουργούν ένα πρόγραμμα flamenco puro, με μουσικές δυναμικές και συναισθηματικές εξάρσεις φιλτραρισμένες μέσα από την μυσταγωγία του flamenco. Ο στόχος της παράστασης είναι να μεταφερθούμε στις γειτονιές της Ανδαλουσίας, εκεί που επιβιώνει το αυθεντικό flamenco, οι αυθεντικοί άνθρωποι, αλλά και τα πιο δυνατά και απόκρυφα συναισθήματα.


Το σαντούρι, ένα παραδοσιακό ελληνικό όργανο με τα χαρακτηριστικά του ηχοχρώματα, ενώνεται με τον οικείο ήχο, το ταπεραμέντο και την δυναμική του χορού, σε ένα μεσογειακό μουσικό ταξίδι από την Πόλη και την Σμύρνη μέχρι την Ανδαλουσία. Δυο παραδόσεις που τις ενώνουν οι πολιτισμικές και μουσικές ανταλλαγές αιώνων στη λεκάνη της Μεσογείου.

Ώρα έναρξης: 21:00Θέατρο BADMINTON- Αύλειος χώρος


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Ἀνακαλύπτοντας θησαυρούς τοῦ παρελθόντος, του Τάσου Γέροντα
Ὁ Μίκης Θεοδωράκης ἀλλιῶς, του Γεροτάσου
Ιστορίες μέσα στο studio: ο καθρέπτης, του Γιάννη Παπαϊωάννου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.