Εκδηλώσεις

Κερδίστε προσκλήσεις για το Badminton – 24 & 25 Ιουλίου Σ.Λάντσιας & Θ.Πολυκανδριώτης

Κερδίστε από δύο διπλές προσκλήσεις για κάθε συναυλία στο Badminton. Αρκεί να επιλέξετε εντός site -όχι στο fb- το προφίλ ανώνυμος και να αφήσετε το ονοματεπώνυμό σας και ένα mail. Επίσης επιλέξτε την συναυλία που προτιμάτε, αναφέροντας το όνομα του καλλιτέχνη π.χ. Α Α -Λάντσιας. Οι συμμετοχές για την πρώτη συναυλία θα γίνουν δεκτές μέχρι και αύριο το βράδυ (23/7) και για την δεύτερη μέχρι και την Τετάρτη (24/7). 

Το πρόγραμμα του Μουσικού Προαυλίου στο Badminton έχει επιμεληθεί ο συνθέτης Μιχάλης Κουμπιός.

Την Τετάρτη 24 Ιουλίου ο Σταύρος Λάντσιας με το “Ημερολόγιο Ονείρων” στο θέατρο Badminton. Στην υπέροχη αυλή θα απολαύσετε την καλοκαιρινή βραδιά με τις μουσικές του συνθέτη-μουσικού. 

Ο Σταύρος Λάντσιας, ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους έλληνες συνθέτες μελωδικής μουσικής, παρουσιάζει στις 24 Ιουλίου στο Μουσικό Προαύλιο του Badminton, το «Ημερολόγιο ονείρων» αλλά και έργα από τους προηγούμενους προσωπικούς του δίσκους.

Το «Ημερολόγιο Ονείρων» είναι μια ποιητική συλλογή δίχως λόγια. Μελωδίες που ο Σταύρος Λάντσιας τις αισθάνθηκε σαν τα όνειρα που βλέπουμε, μα όταν ξυπνάμε δεν θυμόμαστε ακριβώς, σαν αναμνήσεις ονείρων, που δεν ήθελε να ξεχαστούν.


Το “Ημερολόγιο Ονείρων” κυκλοφορεί ήδη σε cd από την ARGOMUSIC. Τον Αύγουστο θα κυκλοφορήσει σε συλλεκτική έκδοση (500 αριθμημένα αντίτυπα) διπλού άλμπουμ βινυλίου υψηλής ποιότητας (HQ 180g), με νέο mastering 24bit/48khz. Η απόφαση κυκλοφορίας συλλεκτικού βινυλίου πάρθηκε έπειτα από προτροπές και προτάσεις συλλεκτών βινυλίου, αλλά και λάτρεις του, υψηλής ποιότητας, αναλογικού ήχου (audiophiles).

Χορηγός επικοινωνίας: www.iporta.gr

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου ο Θανάσης Πολυκανδριώτης στο πρόγραμμα με τίτλο “Πάρε τα χνάρια μου” θα ακούστε προσωπικά του τραγούδια και αθάνατες επιτυχίες του Θεόδωρου Δερβενιώτη. Φιλική συμμετοχή:η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Μαρία Σπυροπούλου και ο Asi Yehiel από το Ισραήλ.


Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, σολίστας του μπουζουκιού, συνθέτης πολλών επιτυχιών και ιδρυτής της Σχολής Λαϊκής Μουσικής Παράδοσης, έρχεται στο Μουσικό Προαύλιο για να αναστατώσει τις αισθήσεις μας, με διαχρονικά λαϊκά άσματα.


Μία συναυλία με κοσμαγάπητα δικά του τραγούδια και τις αθάνατες επιτυχίες τού μεγάλου δασκάλου Θεόδωρου Δερβενιώτη.

Θα ακούσουμε δικά του τραγούδια όπως τα: «Γύρισε κοντά μου, γύρισε», «Και λέγε, λέγε», «Στου φεγγαριού την αγκαλιά», «Τα μάζεψα τα πράγματα», «Τα πήρες όλα κι έφυγες», «Τελειώσαμε λοιπόν», «Τι έκανα για πάρτη σου» και τραγούδια του Θεόδωρου Δερβενιώτη όπως: «Άλλα μου λεν τα μάτια σου», «Ένα σφάλμα έκανα», «Ένα πιάτο άδειο στο τραπέζι», «Πάρε τα χνάρια μου», «Σου ’χω έτοιμη συγγνώμη», «Ψύλλοι στ’ αυτιά μου», «Ίσως», κ.ά.

Παίζουν:

Θανάσης Πολυκανδριώτης: μπουζούκι και τραγούδι

Νίκος Καινούργιος: κιθάρα

Σπύρος Γλένης: κρουστά

Μάνος Γρυσμπολλάκης: ακορντεόν και τραγούδι


Χορηγός επικοινωνίας: www.iporta.gr


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
f4dc7848-b3f2-4f83-8fce-6754c8bad3a8.jpg
Live: Νίκος Ζιώγαλας – ΕΦΤΙΧΟΜΑΝΙΑ
Βριλήσσια: σήμερα ομιλία του Καθηγητή Κώστα Γρίβα με Θέμα: «Υπερσύγχρονα Οπλικά Συστήματα»
16298640_1813143108955739_5591193881018436309_n.jpg
Ο Πάνος Μουζουράκης στο Colorado στις 18 Φεβρουαρίου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.