Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

401 ΓΣΝ: και για τους συνοδούς ασθενών μεριμνά το ΓΕΣ. Άλλη μια πρωτοβουλία του Αρχηγού Αντ/γου Στεφανή

22491446_2055445531343345_8026379434852141636_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

22491446_2055445531343345_8026379434852141636_n.jpg

 

 

Εγκαίνια Κλινικής και Ξενώνων στο 401 ΓΣΝΑ

 


Ανήμερα του Αγίου Λουκά του Ευαγγελιστή που ήταν γιατρός και λέγεται ότι πρώτος αγιογράφησε την εικόνα της Θεοτόκου με τον Ιησού εγκαινιάστηκε η κλινική και ο ξενώνας φιλοξενίας των συνοδών των ασθενών που είναι ή υπήρξαν στελέχη του Ελληνικού Στρατού Ξηράς, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401 ΓΣΝΑ).

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη δράση αποτελεί εχέγγυο ουσιαστικής  μέριμνας για τα στελέχη του Στρατού Ξηράς και είναι μια από τις πρωτοβουλίες / καινοτομίες του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, που τόσο ο ίδιος όσο και το Επιτελείο του φροντίζουν για την φιλόξενη παραμονή των συνοδών των ασθενών, αν και εύχονται  οι ξενώνες να είναι αχρείαστοι. 

 

Συγκεκριμένα εγκαινιάστηκαν: 

 

– Της Κλινικής 5Α του Νοσοκομείου. Η Κλινική ανακαινίσθηκε με την προσφορά του καθηγητή

– ιατρού κ. Λεωνίδα Παπασταματίου, κατόπιν επιθυμίας της αείμνηστης συζύγου του, Ήρας.

 

Η κατασκευή ολοκληρώθηκε μέσα σε δύο μήνες, ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις και θα παρέξει υγειονομικές παροχές υψηλών προδιαγραφών, εξασφαλίζοντας παράλληλα και άριστες συνθήκες εργασίας στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου.

– Ξενώνων, που προορίζονται για τη στέγαση συγγενών των νοσηλευομένων. Οι ξενώνες κατασκευάσθηκαν με κονδύλια της Υπηρεσίας, σε χώρο του Νοσοκομείου που ήταν ανενεργός τα τελευταία χρόνια.

Η συστηματική αναβάθμιση των υποδομών υγείας αποτελεί διαχρονικά προτεραιότητα για το Γενικό Επιτελείο Στρατού, η οποία θα συνεχίζεται ώστε παράλληλα με τη δεδομένη επιστημονική επάρκεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των νοσοκομείων μας, να εξασφαλίζεται και το αντίστοιχο επίπεδο των υποδομών.

 

Ακολουθεί έκθεση εικόνων: 

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Ηθικό χρέος μας να αποδοθεί δικαιοσύνη, της Δέσποινας Κοντάκη
Ημερίδα Στρατού Ξηράς για την λειτουργία των Βρεφονηπιακών Σταθμών
Στην Ελλάδα η δεύτερη ευκαιρία δεν λειτουργεί και έτσι συνεχίζουν να συνωστίζονται στο περιθώριο περαστικοί σαν τον Ζακ, του Άγγελου Παπαδημητρίου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.