Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

4 Νεκροί και 1 επιζήσασα από την Πτώση του Ελικοπτέρου του Ελληνικού Στρατού στο Σαραντάπορο-Τριήμερο πένθος για τις Ένοπλες Δυνάμεις

uh-1h_4.jpg
Spread the love

 Τελευταία ενημέρωση:

Τέσσερις νεκροί και μία επιζήσασα είναι ο τραγικός απολογισμός της πτώσης του στρατιωτικού ελικοπτέρου στην περιοχή του Σαρανταπόρου.

Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ, από την επιτόπια έρευνα εντοπίστηκαν τέσσερις σοροί επιβαινόντων, οι οποίες και ταυτοποιήθηκαν ότι ανήκουν: στον υποστρατήγο Ιωάννη Τζανιδάκη, στον συνταγματάρχη (ΤΘ) Θωμά Αδάμου, στον ταγματάρχη (ΑΣ) Δημοσθένη Γούλα και στον υπολοχαγού (ΑΣ) Κωνσταντίνο Χατζή.

Επίσης εντοπίστηκε τραυματισμένη εκτός κινδύνου η αρχιλοχίας (ΑΣ) Βασιλική Πλεξίδα η οποία και νοσηλεύεται στο 424 ΓΣΝΣ Θεσσαλονίκης.

Ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής μεταβαίνει στην περιοχή του ατυχήματος, ενώ η επιτροπή διερεύνησης έχει ήδη αναλάβει έργο στην περιοχή ατυχήματος.

 Νωρίτερα:

Νέα αγωνία για το Προσωπικό του Στρατού Ξηράς καθώς ελικόπτερο του Στρατού με 5 επιβεβαίνοντες δεν έχει δώσει σημεία επικοινωνίας από σήμερα το πρωί. Συγκεκριμένα από το ΓΕΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ενημερώνουμε ότι, τις πρωινές ώρες (07:50) της 19 Απριλίου 2017, υπάρχει απώλεια ίχνους και επικοινωνιών με ελικόπτερο UH-1H, με 5 επιβαίνοντες, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένη πτήση από τη Λάρισα στην Κοζάνη.

Έχουν αναληφθεί όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες.

Εξελίξεις θα γνωστοποιηθούν.

ΓΕΣ

 

SHARE
RELATED POSTS
Μια “καθαρή” συμφωνία!, του Γιώργου Σαράφογλου
Αγρίεψε ο δήμαρχος…, του Γιώργου Αρκουλή
Το μυστικό του Χρέους, του Ηλία Καραβόλια

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.