Εκδηλώσεις

Δείτε ποιοι κέρδισαν από μια διπλή προσκλήση για σήμερα Παρασκευή στο Badminton και στον Χρήστο Θηβαίο

Spread the love

Welcome to the show

Αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία

και 15 στιγμιότυπα του Παύλου Σιδηρόπουλου


Χορηγός επικοινωνίας: “Η Πόρτα”.


Οι κυρίες Μπέσπαρη και Κάρκα έχουν κερδίσει από μία διπλή πρόσκληση για απόψε στο Badminton. Τα ονόματα σας έχουν δοθεί στην είσοδο. Θα χρειαστείτε στην είσοδο μόνο την αστυνομική σας ταυτότητα. Καλή θέαση!


***


Ο Χρήστος Θηβαίος παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο. Δύο βράδια με τα τραγούδια της πιο χαρισματικής προσωπικότητας της ελληνικής ροκ σκηνής. Μυθικών διαστάσεων τραγουδοποιός, ο Παύλος Σιδηρόπουλος ενσάρκωσε μοναδικά το πρότυπο του ροκ περφόρμερ. Με οριακά τραγούδια αλλά και πολυτάραχο βίο, 13 χρόνια μετά το θάνατό του μένει αξέχαστος.


Ο Χρήστος Θηβαίος επιλέγει 15 στιγμιότυπα από τη δισκογραφία του Παύλου Σιδηρόπουλου και αναδεικνύει με το δικό του ιδιαίτερο ύφος τραγούδια αντιπροσωπευτικά του μεγάλου ταλέντου του δημιουργού τους. Από το «Άντε και καλή τύχη μάγκες» μέχρι την «Η.» και από το «Καλοκαίρι του ’69» μέχρι τον «Μπάμπη τον Φλου».

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με μερικά από τα γνωστότερα τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Χρήστου Θηβαίου, ενός τραγουδοποιού με σπάνια ευαισθησία και ερμηνευτή υψηλών επιδόσεων, που για σχεδόν δύο δεκαετίες βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ελληνικού τραγουδιού.

Σύντροφοί του σε αυτό το ταξίδι, η Βάσω Δημητρίου στις κιθάρες και τις ενορχηστρώσεις, ο Μάξιμος Δράκος στα πλήκτρα, ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος στα κρουστά και ο Μιχάλης Ευδαίμον στο μπάσο.

Οργάνωση Παραγωγής: STRAY MUSIC

Ώρα έναρξης: 21:00

Θέατρο BADMINTON- Αύλειος χώρος

SHARE
RELATED POSTS
Απευθείας: ΔΙΑΛΟΓΟΙ, Στη Σκιά ενός Πρωθυπουργού στο ΙΣΝ
Τελετή Βράβευσης 6ου  Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού «Στιγμές από την ιστορία των σχολείων»
Mίλτος Πασχαλίδης: κερδίστε διπλές προσκλήσεις για 21 & 22 Ιουνίου!

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.