Πόρτα στη Δωδεκάνησο

“2019: Να γίνει η Περιφέρεια Ν.Αιγαίου τόπος που θέλει ο κάθε Έλληνας να ζει”-Μήνυμα κου Μανώλη Γλυνού

Spread the love
  • 41
    Shares

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του υποψήφιου περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Μανώλη Γλυνού

Το 2019 θα είναι έτος αλλαγών, έτος ανατροπών και έτος ευκαιριών.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, με συνεργασία και αλληλεγγύη, να υπερβούμε τις δυσκολίες και να γυρίσουμε σελίδα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Να κάνουμε το Νότιο Αιγαίο από μια Περιφέρεια Χειμερίας Νάρκης σε μια Περιφέρεια Τεσσάρων Εποχών, σε μια Περιφέρεια όπου ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα θα θέλει να ζει σε αυτήν. Να κάνουμε το κάθε νησί του Νοτίου Αιγαίου από νησί της άγονης γραμμής σε νησί που με γόνιμο διάλογο και σκληρή δουλειά θα αναδεικνύει τα πλεονεκτήματα του ευλογημένου τόπου μας.

Να αξιοποιήσουμε την τελευταία ευκαιρία μας να απογειώσουμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αξιοποιώντας όλα τα χρήσιμα προγράμματα και εργαλεία που μας παρέχει η Ε.Ε

Ο αγώνας αυτός δεν είναι μόνο δικός μας. Αφορά και την επόμενη γενιά, στην οποία οφείλουμε τουλάχιστον να παραδώσουμε ένα τόπο που θα έχει βιώσιμες αναπτυξιακές προοπτικές και επαρκείς φυσικούς πόρους για να τις υποστηρίξει. Έχουμε ιερή υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας, να φανούμε αντάξιοι και όχι κατώτεροι των περιστάσεων.

Είμαστε ικανοί και αποφασισμένοι να χαράξουμε την δική μας αναπτυξιακή στρατηγική μόλις αναλάβουμε το τιμόνι της Περιφέρειάς μας.

Μαζί  αυτή τη χρονιά θα αλλάξουμε ρότα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με τον καθένα μας να κάνει την δική του υπέρβαση. Είναι στο χέρι μας, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, αλληλεγγύη, ευθύνη, ειλικρίνεια, συνεργασία, σεβασμό, να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε, να φέρουμε την αλλαγή και την πραγματική ελπίδα.

Εύχομαι προσωπικά στον καθένα, υγεία, χαρά και προκοπή.

Χρόνια πολλά!

Χριστούγεννα στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό Σαλάκου ο κος Γλυνός με συμβούλους της Παράταξης “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου”

Ο κος Μανώλης Γλυνός είναι Οδοντίατρος και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου με τον Συνδυασμό “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου, Περιφέρεια Τεσσάρων Εποχών”

  • 41
    Shares
SHARE
RELATED POSTS
Δύο ασημένια μετάλλια ο Σύρμας στη Σλοβακία!
Αίτημα – Επιστολή πρός Υπουργείο Παιδείας από ΕΠΑΛ Ρόδου για την λειτουργία ολιγομελών τμημάτων έτους 2019-20
Ας μην αφήσουμε να χαθεί αυτή η ευκαιρία…, του Γιώργου Σάββενα

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.