Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία Υγεία

2018 Έτος Μέριμνας Προσωπικού: Υγεία καινοτόμες ιδέες για μείωση κόστους-αύξηση ωφέλιμου αποτελέσματος

Spread the love
  • 10
    Shares

Παρουσία Αρχηγού ΓΕΣ στη διοργάνωση Επιστημονικής Ημερίδας στο 401 ΓΣΝΑ

Την Παρασκευή 09 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, επιστημονική ημερίδα, στο αμφιθέατρο του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών (401 ΓΣΝΑ).

Την ημερίδα συνδιοργάνωσε το 417 Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού (417 ΝΙΜΙΤΣ) και η Σχολή Εφαρμογής Υγειονομικού (ΣΕΥ). Το θέμα της ημερίδας ήταν η «Διαχείριση Πολεμικού Τραύματος», ενώ συμμετείχαν διακεκριμένοι επιστήμονες, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, διασώστες του ΕΚΑΒ, καθώς επίσης ιατρικό προσωπικό του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο Αρχηγός, πραγματοποίησε ομιλία κατά την οποία αναφέρθηκε:
– Στη συνεχή προσπάθεια που καταβάλλει ο Στρατός Ξηράς για την προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού και την υλικοτεχνική αναβάθμιση των Στρατιωτικών Νοσοκομείων.
– Στη διεξαγωγή εκπαίδευσης, με σύγχρονα μέσα και καινοτόμες ιδέες, που μειώνουν το απαιτούμενο κόστος και αυξάνουν το εκπαιδευτικό αποτέλεσμα.

Η επιστημονική ημερίδα, εντάσσεται σε μια σειρά ενημερωτικών δράσεων που θα συνεχιστούν αμείωτα καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους Μέριμνας Προσωπικού. Ως στόχο έχουν, την εκπαίδευση του έμψυχου δυναμικού σε θέματα υγείας, καθώς επίσης και την αναβάθμιση των παρεχόμενων, από τον Στρατό Ξηράς, ιατρικών υπηρεσιών.  


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

  • 10
    Shares
SHARE
RELATED POSTS
Το τριήμερο του Στρατού Ξηράς και του Αρχηγού ΓΕΣ Αντγου Στεφανή
Σαν τα δελφίνια…, του Κωστή Α.Μακρή
Λευτεριά στην τιμή του βιβλίου, του Κωστή Α. Μακρή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.