Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

1η Συνεδριάση Επιτροπής Καινοτομίας του ΓΕΣ – Στη Γερμανία ο Αρχηγός Στρατού Αλκ. Στεφανής στην τελετή ανάληψης Διοικήσεως του USAREUR [εικόνες]

Spread the love

26231484_1752651811426397_2666596933427585021_n.jpg

Συνεδρίαση Επιτροπής Καινοτομίας ΓΕΣ:

Στο πλαίσιο των δράσεων της εξέτασης καινοτόμων ιδεών και βέλτιστων πρακτικών που έχει καθιερώσει το Γενικό Eπιτελείο Στρατού, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η 1η Συνεδρίαση της Επιτροπής Καινοτομίας του ΓΕΣ.

Η επιτροπή εξέτασε 12 καινοτόμες προτάσεις Στελεχών, στους τομείς Τεχνολογίας, Εκπαίδευσης – Επιμόρφωσης, Εξοικονόμησης Πόρων και Συνεργασίας με φορείς εκτός των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πρόθεση του ΓΕΣ είναι η λειτουργία ενός μηχανισμού που θα ενθαρρύνει την υποβολή καινοτόμων προτάσεων, θα εξασφαλίζει την ταχεία εξέτασή τους και θα δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την αξιοποίησή τους.

Επιθυμητή Τελική Κατάσταση είναι η ουσιαστική αξιοποίηση των πρωτοποριακών αντιλήψεων του προσωπικού, για τη βελτίωση της λειτουργικότητας – αποτελεσματικότητας του Στρατού μας.

Υπερήφανοι για το προσωπικό μας.

 

 

 

26992227_2101506490070582_5669909457985378738_n.jpg

Παρουσία Αρχηγού ΓΕΣ στην Τελετή Ανάληψης Διοίκησης του Διοικητή των Στρατιωτικών Δυνάμεων των ΗΠΑ στην Ευρώπη (USAREUR):

Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, παρέστη στην τελετή ανάληψης Διοίκησης του Διοικητού του Αμερικανικών Δυνάμεων στην Ευρώπη (USAREUR), στο Wiesbaden της Γερμανίας.

Διοικητής ανέλαβε ο Αντιστράτηγος Christopher Cavoli.

Στο περιθώριο της τελετής, ο Αρχηγός ΓΕΣ είχε συναντήσεις με Ανώτατους Αξιωματικούς του Στρατού των ΗΠΑ, όπως με τον Διοικητή των Αμερικανικών Δυνάμεων στην Ευρώπη (EUCOM) και Διοικητή των Συμμαχικών Δυνάμεων στην Ευρώπη (SACEUR), Αντιστράτηγο Curtis Scaparrotti, τον Διοικητή των Αμερικανικών Δυνάμεων στο Αφγανιστάν, Στρατηγό John William Nicholson, τον Διοικητή της Χερσαίας Συμμαχικής Διοίκησης (LANDCOM), Αντιστράτηγο Darryl Williams, καθώς και με Αρχηγούς Χερσαίων Δυνάμεων κρατών της Ευρώπης.

Tόσο ο LANDCOM, όσο και ο Γερμανός Aρχηγός έχουν αποδεχθεί πρόσκληση του Έλληνα ομολόγου τους και θα επισκεφθούν την Ελλάδα.

 

Ακολουθεί έκθεση εικόνων:

 

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Αλσατία, Σιλεσία, Τιρόλο, Μακεδονία, Τρανσυλβανία, του Νίκου Σταθόπουλου
Θα εμβολιαστούμε, του Κωστή Α.Μακρή
Ηλίας Καραβόλιας
Η εποχή των Ανορθόδοξων Οικονομικών, του Ηλία Καραβόλια

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.