Εκδηλώσεις

Βαγγέλης Κορακάκης: κερδίστε προσκλήσεις! Τα ποτηράκια της καρδιάς…

Spread the love

 

 
 
Ο Βαγγέλης Κορακάκης αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στο ελληνικό τραγούδι. Είναι από τις πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις σύγχρονου λαϊκού βάρδου.

 

 

 

Με ασύλληπτη αίσθηση της μελωδίας και των λαϊκών ρυθμών, μας δίνει τραγούδια για να μας απασχολούν διαχρονικά. Την Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 9μμ στο Badminton δύο τυχεροί από εσάς θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση.

 

 

 

Τραγούδια όπως τα : «Στη σκέψη της τρελής», «Πρώτο φθινόπωρο», «Χαμένη χαρά», «Λαύριο», «Το ποτηράκι της καρδιάς», «Έρχονται βράδια», «Ο κουρασμένος δρόμος μου» κ.ά.

 

Ο Βαγγέλης Κορακάκης, χάραξε μία πορεία με γνησιότητα, σεμνότητα και καθαρότητα. Το απόσταγμα της θα απολαύσουμε σε αυτήν τη μοναδική εφ’ όλης της ύλης συναυλία.
Τραγουδούν: Γεράσιμος Ανδρεάτος, Στέλιος Γαλανός, Ανατολή Μαργιόλα, Γιάννης Ντουνιάς, Αφεντούλα Ραζέλη, Μαρία Σουλτάτου.
 
Παίζουν οι μουσικοί:
Βαγγέλης Κορακάκης: μπουζούκι, τραγούδι
Βασίλης Κορακάκης: μπουζούκι, τραγούδι
Γιώργος Φουντούκος: κιθάρα
Τάσος Αθανασιάς: ακορντεόν
Νίκος Γύρας: κοντραμπάσο
Στράτος Σαμιώτης: κρουστά

 

 
Η διαδικασία που θα ακολουθήσετε είναι η εξής: επιλέγετε στο χώρο των σχολίων το προφίλ ‘Ανώνυμος’ και γράφετε το ονοματεπώνυμό σας. Τα ονόματα σας θα δοθούν στην είσοδο του θεάτρου και θα ανακοινωθούν στην “Πόρτα’ την ίδια ημέρα το μεσημέρι.
SHARE
RELATED POSTS
Εκδηλώσεις «Μνήμη Μ. Ασίας» στην Εστία Ν. Σμύρνης
Δύο διπλές προσκλήσεις σας περιμένουν στο Θέατρο BADMINTON για τις 10 Ιουλίου – Bell canto
Ο Βασίλης στο colorado

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.