Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πρόσωπα - Αφιερώματα

Σάββας Πάττας: υποδειγματικός για την Αυτοδιοίκηση, αξιοθαύμαστος για τη στάση ζωής του, του Σαράντου Μπακρυσιώρη

Spread the love

Η εξόδιος ακολουθία του Σάββα Πάττα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30.12.2018 στη 1:00μμ  στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Παστίδας Ρόδου. 

Είμαι συγκλονισμένος από τον αιφνίδιο και άδικο χαμό του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Παστίδας. Η απρόσμενη απώλεια του αγαπητού φίλου και άξιου συνεργάτη επαγγελματικά Σάββα Πάττα, με γέμισε απέραντη θλίψη. Η Παστίδα, η Ρόδος, η Τοπική Αυτοδιοίκηση θρηνούν για την απώλεια ενός ανθρώπου που έχει πολλά προσφέρει και είχε ακόμα πολλά να δώσει στη Τοπική αυτοδιοίκηση Η αφοσίωσή του, η προσφορά του και η δράση του αποτελούν παράδειγμα για όσους θέλουν να Προσφέρουν στο τόπο τους και στην πατρίδα για το το κοινό καλό. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του, που περνούν αυτή τη μεγάλη δοκιμασία. Θα διατηρούμε στην μνήμη μας τον Σάββα, ως άνθρωπο άξιο που τίμησε την αυτοδιοίκηση με το ήθος του και τη στάση ζωής του. Να είναι πάντα ζωντανός στην μνήμη μας! Αθάνατος!

Πληροφορία για τον θάνατο του Προέδρου Δ.Κ. Παστίδας: Ο Σάββας Πάττας οδηγώντας το ΙΧ του εμβολίστηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού από το αντίθετο ρεύμα στην περιοχή Καλαμώνα Ρόδου (Περιοχή Πεταλούδων)  κατά την 7η απογευματινή στις 28.12.2018. Ακαριαία σκοτώθηκε ο ίδιος, ενώ ο οδηγός του άλλου οχήματος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Ρόδου. Ο Σάββας Πάττας ήταν επιχειρηματίας και Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου και σκοτώθηκε σε ηλικία 52 χρόνων.

Ο κος Μπακρισιώρης Σαράντος είναι  Σύμβουλος Τουρισμού, Γενικός Διευθυντής Ξενοδοχείων, πρώην Καθηγητής της ΑΣΤΕΡ και Υποψήφιος Βουλευτής στα Δωδεκάνησα με το Κίνημα Αλλαγής .

η εικόνα προφίλ του Sarados Bakrisioris, Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Sarados Bakrisioris, χαμογελάει, κουστούμι, εσωτερικός χώρος και κοντινό πλάνο

SHARE
RELATED POSTS
To iporta.gr υπενθυμίζει για το βράδυ: “Πρωταγωνιστές” – Μας ψεκάζουν; Η αλήθεια!
Γερά ρε Πέτρο!, του Γιώργου Αρκουλή
Για την χαμένη επένδυση στο Γκολφ Αφάντου, του Γιώργου Σαράφογλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.