Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Χατζηδιάκος σε Καμπουράκη: Όλα σε ανοιχτό διάλογο ή θα συνεχίσετε το «εδοξάσθη κρυπτόμενος & εγελοιοποιήθη εμφανιζόμενος»;

Spread the love

Ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος είναι Δικηγόρος και διετέλεσε Δήμαρχος Ρόδου της θητείας 2014-2019. Έχει υπηρετήσει την αυτοδιοίκηση 20 χρόνια και ως Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου. 

Απάντηση στις δηλώσεις του κ.Καμπουράκη

Οι πολίτες γνωρίζουν καλά ποιός είναι «ο κλέφτης» και ποιός «ο νοικοκύρης», κ.Καμπουράκη

Δεν περίμενε κανένας τίποτε περισσότερο από τις εμπαθείς, ασυνάρτητες και κενές περιεχομένου απαντήσεις του γραφείου τύπου του κ.Καμπουράκη.

Ωστόσο για πρώτη φορά θα συμφωνήσω μαζί τους σε κάτι: Πράγματι «η ιστορία γράφεται από τους παρόντες» και εμείς ήμασταν και συνεχίζουμε να είμαστε παντού παρόντες. Ο κ.Καμπουράκης είναι εξαφανισμένος (μήπως λόγω Netflix;) και οι Ροδίτες αναρωτιούνται: Έχει δήμαρχο η Ρόδος;

Όσο για τα λοιπά περί προχειρότητας και σπατάλης, τον προσκαλώ και τον προκαλώ σε ανοικτό διάλογο παρουσία όλων των Μ.Μ.Ε. της Ρόδου, κάτι που δεν τόλμησε προεκλογικά, γιατί γνωρίζει ότι ισχύει και γι αυτόν η ρήση του γέρου της Δημοκρατίας, Γεωργίου Παπανδρέου, για τον στρατηγό Γρίβα: «εδοξάσθη κρυπτόμενος και εγελοιοποιήθη εμφανιζόμενος».

Τέλος, να μην μιλάει για ήθος και ύφος, γιατί όπως λέει ο θυμόσοφος λαός: «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί» και οι Ροδίτες γνωρίζουν καλά ποιος είναι «ο κλέφτης» και ποιος «ο νοικοκύρης», κ.Καμπουράκη.

Φώτης Χατζηδιάκος

τ. δήμαρχος Ρόδου

20/5/2020

Προηγήθηκε το κάτωθι από τον Αντώνη  Καμπουράκη:

Σε ερώτηση δημοσιογράφου να σχολιάσει την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Φώτης Χατζηδιάκος, ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης απάντησε:

Ένα χρόνο μετά τις δημοτικές εκλογές και ο κ. Χατζηδιάκος εξακολουθεί να βρίσκεται σε άρνηση. Οι Ροδίτισσες και οι Ροδίτες με την ετυμηγορία τους καταδίκασαν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα “έργα και τις ημέρες” της διοίκησής του, την αδιαφορία, την προχειρότητα και πάνω απ’ όλα την τεράστια σπατάλη χρόνου, χρήματος και ευκαιριών.

Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος  εξακολουθεί να ζει  μέσα σε ένα παραλήρημα ψευδαισθήσεων και προσπαθεί να αυτοδικαιωθεί,  ακολουθώντας τον αδιέξοδο κατήφορο της λάσπης  και των χαρακτηρισμών.  Εμείς  δεν θα τον ακολουθήσουμε γιατί σεβόμαστε τη δημοκρατία και τους κανόνες της. Αναρωτιόμαστε  ωστόσο,  αν αυτό το ύφος και αυτό το ήθος,  εκφράζει πραγματικά και όλα τα μέλη και στελέχη της παράταξής του.

Εμάς ως Δημοτική Αρχή,    μας εξυπηρετεί πολιτικά  ο κατήφορος του κ. Χατζηδιάκου, αφού τον αποδοκιμάζει κάθε σοβαρά σκεπτόμενος πολίτης του τόπου μας. Είναι λυπηρό όμως  να στερείται η Ρόδος τη χρήσιμη συνεισφορά που μπορεί να έχει στο έργο του Δήμου, μια σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση.

Ας αλλάξουν  μυαλά!

ΥΓ:   Η περίοδος χάριτος που έχει τελειώσει είναι απέναντι στο παρελθόν της αποτυχίας  και στις γνωστές πρακτικές  για να δικαιολογούνται τα αδικαιολόγητα. Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης, δηλαδή.    

20/5/2020

SHARE
RELATED POSTS
Επιμονή, μεθοδικότητα και εμπειρία φέρνουν αποτέλεσμα. Τι πετύχαμε, του Φώτη Χατζηδιάκου [Δήμαρχος Ρόδου]
Οι επιτυχούσες/επιτυχόντες των Εκπαιδευτηρίων “Ροδίων Παιδεία” και το μήνυμα του κου Κυριάκου Κυριακούλη Γ.Δ/ντη του Σχολείου
World Taekwondo Beach Championships, του Χρήστου Μυστιλιάδη [video]

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.