Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

“Φιλοπατρία και γνώσεις τα εφόδια για τον αυριανό Ηγήτορα”-Η ομιλία του Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή σε Ιωάννινα, Γρεβενά, Τρίκαλα, Διδυμότειχο [φωτογραφίες]

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ σε Σημεία Υποδοχής Οπλιτών Θητείας στην Περιοχή Ευθύνης του Γ΄ Σώματος Στρατού:

Την Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, σε συνέχεια των επισκέψεών του στα Σημεία Υποδοχής Οπλιτών Θητείας (ΣΥΠΟ), επισκέφτηκε την 8η και την 9η Μηχανοποιημένες Ταξιαρχίες, στην περιοχή των Ιωαννίνων και των Γρεβενών αντίστοιχα, όπου διαπίστωσε την εύρυθμη λειτουργία και την ομαλή ένταξη των νεοσύλλεκτων οπλιτών στην οικογένεια του Στρατού Ξηράς.

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ):

Την Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφτηκε τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), στα Τρίκαλα, όπου απευθύνθηκε στα Στελέχη και στους Σπουδαστές. 

Κατά την ομιλία του, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση μεταξύ άλλων:

Στη φιλοπατρία, ως το πρώτιστο στοιχείο που πρέπει να χαρακτηρίζει το σύγχρονο υπαξιωματικό και τον αυριανό ηγήτορα, στον ανθρωποκεντρικό ρόλο της Ηγεσίας καθώς και στην απόκτηση γνώσεων ως βασικό εφόδιο για την προσωπική εξέλιξη, αλλά και ως βασικό παράγοντα για έναν αποτελεσματικό Στρατό Ξηράς στο μέλλον. 

Επιπρόσθετα, τόνισε στους Σπουδαστές και στα Στελέχη της Σχολής, την ανάγκη διοίκησης δια του παραδείγματος και της ύπαρξης και επίτευξης στόχων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, ώστε να επιτυγχάνεται διαρκώς βελτίωση σε όλους τους τομείς.

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ σε Σημείο Υποδοχής Οπλιτών Θητείας στην Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού: 

Την Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφτηκε το Σημείο Υποδοχής Οπλιτών Θητείας (ΣΥΠΟ), της 30ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού (30 Μ/Κ ΤΑΞ – «ΤΟΜΟΡΙΤΣΑ»), στην περιοχή του Διδυμοτείχου. 

Ο Αρχηγός, περιηγήθηκε στους χώρους του ΣΥΠΟ, ενός θεσμού που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στο Στρατό Ξηράς, όπου και διαπίστωσε τον υποδειγματικό τρόπο λειτουργίας και την ομαλή εκτέλεση της διαδικασίας κατάταξης. Στη συνέχεια, χαιρέτησε και καλωσόρισε τους νεοσύλλεκτους Οπλίτες Θητείας στη στρατιωτική οικογένεια.


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Αντίμετρα ή εξευτελισμός, του Κώστα Χατζηαντωνίου
Αλεξάνδρα Καρακοπούλου-Τσίσσερ: η Αμοργός μου
Ειδική Έκθεση “Κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών για οφειλές προς το δημόσιο”

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.