Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

ΥΦΕΘΑ Στεφανής: Συνάντηση με τον Πρέσβη της Αυστραλίας & Σύσκεψη των Διοικητών Στρατιωτικών Εργοστασίων

Spread the love

Σύσκεψη των Διοικητών Στρατιωτικών Εργοστασίων όλων των κλάδων υπό τον ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναγνωρίζοντας στα Στρατιωτικά Εργοστάσια (ΣΕ) των Ενόπλων Δυνάμεων, ρόλο πολλαπλασιαστή ισχύος για την Άμυνα της χώρας μας, πραγματοποίησε την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019, σύσκεψη των Διοικητών των ΣΕ όλων των κλάδων υπό τον ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή, στην αίθουσα «Ιωάννης Καποδίστριας» του ΥΠΕΘΑ.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, οι Διευθυντές Γ΄ Κλάδου των Γενικών Επιτελείων (ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ), οι Διοικητές/Διευθυντές συναφών Μονάδων/Υπηρεσιών των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και όλοι οι αρμόδιοι Φορείς που εμπλέκονται με τη λειτουργία των ΣΕ.


 Ετήσια συνδρομή: 150 ευρώ Paradise SPA & GYM (εντός Ξενοδοχείου Amilia Mare-Paradise, 4ο χλμ Ρόδου-Καλλιθέας) Xαμάμ, τζακούζι, σάουνα, οργανωμένο γυμναστήριο, pilates, brazilian boost, strong zumba, bodypump . Τηλ: 22410-62481 & 22414-01519

 

 

Συνάντηση ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή με τον Πρέσβη της Αυστραλίας

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής είχε χθες συνάντηση, με τον Πρέσβη της Αυστραλίας στην Ελλάδα, JohnPhilp, με τον οποίο συζήτησε θέματα της διμερούς αμυντικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Αυστραλίας και δυνατότητες περαιτέρω εμβάθυνσής της.

SHARE
RELATED POSTS
Οι μύθοι – θρύλοι γύρω από Αγία Σοφιά, μαρμαρωμένος βασιλιάς και άλλοι, του Νίκου Βασιλειάδη
w10-81002money.jpg
Νομοθετική ρύθμιση για την αυτόματη επιστροφή φόρων έως 10.000 ευρώ
Ο “Αγώνας” τώρα δικαιώνεται!, του Γιώργου Σαράφογλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.