Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Το τριήμερο του Στρατού Ξηράς και του Αρχηγού ΓΕΣ Αντγου Στεφανή

Spread the love

Αεικίνητος σε αργίες και μη, είναι ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο οποίος στις 29, στις 30 και 31 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποίησε τα εξής:

Ομιλία Αρχηγού ΓΕΣ στη Σχολή Εφαρμογής Οικονομικού:

Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε ομιλία περί Ηγεσίας, στους εκπαιδευομένους Αξιωματικούς του Τμήματος Βασικής Εκπαίδευσης της Σχολής Εφαρμογής Οικονομικού.

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ σε Σκύρο και Εύβοια:

Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε επισκέψεις, ως ακολούθως:

– Στη Σκύρο, όπου επισκέφθηκε τον Λόχο Εθνοφυλακής Σκύρου.

– Στην Εύβοια, όπου επισκέφθηκε Πυροβολαρχία της 180 Μοίρας Κατευθυνομένων Βλημάτων (180 ΜΚ/Β HAWK).

Διαπιστώθηκε η υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα, η αισιοδοξία και το υψηλό ηθικό, που διακατέχουν το σύνολο του προσωπικού.

Ενεργός Στρατός, Εφεδρεία και Εθνοφυλακή, διασφαλίζουν την εδαφική μας ακεραιότητα.

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην 71 Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία και στη Σχολή Διοίκησης και Επιτελών:

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε επισκέψεις, ως ακολούθως:

– Στην 71 Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία (71 Α/Μ ΤΑΞ «ΠΟΝΤΟΣ»), όπου παρακολούθησε άσκηση αεροκίνητης ενέργειας, στο Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης της Ταξιαρχίας, στο οποίο ολοκληρώθηκαν πρόσφατα εργασίες αναβάθμισης και βελτίωσης των υποδομών του.
Διαπιστώθηκε η υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα του Σχηματισμού, καθώς επίσης το γεγονός ότι το Πρότυπο Κέντρο της Ταξιαρχίας, ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες εκπαίδευσης, σύμφωνα με τα διεθνή σύγχρονα πρότυπα.
– Στη Σχολή Διοίκησης και Επιτελών (ΣΔΙΕΠ), όπου πραγματοποίησε ομιλία για τις Προκλήσεις, τους Στόχους και τις Προοπτικές του Στρατού Ξηράς.

Ο Αρχηγός, ανέλυσε το πλαίσιο των ενεργειών και δράσεων του Γενικού Επιτελείου Στρατού που έχουν στόχο τη διαμόρφωση της δυναμικής, για τη μετεξέλιξη του Στρατού Ξηράς. Υπογράμμισε τη σημασία της χερσαίας συνιστώσας των Ενόπλων Δυνάμεων, υπό το πρίσμα της διακλαδικής συνέργειας και τόνισε την ανάγκη για διατήρηση του εξαίρετου επιπέδου της μαχητικής ικανότητας του Στρατού μας.

Επιπρόσθετα, παρουσίασε τις δράσεις στους τομείς της κοινωνικής προσφοράς και της εξωστρέφειας, ενώ ανέφερε ότι το προσωπικό αναδεικνύει καθημερινά το ψυχικό του σθένος, αισθάνεται υπερήφανο για το έργο που επιτελεί και έχει ενστερνιστεί το πνεύμα της νίκης.


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Το μίσος του συλλαλητηρίου, του Γιάννη Σιδέρη
Το παρελθόν διδάσκει, του Νίκου Βασιλειάδη
Σάν σήμερα τό 1962: Γεώργιος Παπανικολάου, τοῦ Τάσου Γέροντα

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.