Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Στρατός Ξηράς παρών παντού: με μηχανήματα της 95 ΑΔΤΕ προχωρά ο αγροτικός δρόμος Καρπάθου

Spread the love

Διάθεση Μηχανημάτων Μηχανικού του Στρατού Ξηράς, για αποπεράτωση αγροτικού δρόμου στη νήσο Κάρπαθο.

Κλιμάκιο του 95 Τάγματος Μηχανικού Εθνοφυλακής (95 ΤΜΧΕΘ) Ρόδου, εργάστηκε στη νήσο Κάρπαθο, με τη συνδρομή 2 Μηχανημάτων (1 προωθητής γαιών και 1 εκσκαφέας τάφρου με σφύρα), για την αποπεράτωση αγροτικού δρόμου 5 χιλιομέτρων, Αυλώνας– Κοιλίους Κοινότητας Ολύμπου ΚΑΡΠΑΘΟΥ.

Οι εργασίες ξεκίνησαν την 26 Φεβρουαρίου 2018 και διεκόπησαν την 26 Μαΐου 2018. Από την 01 Ιουνίου 2018 έχουμε επανέναρξη, ενώ μέχρι σήμερα η πρόοδος των εργασιών βρίσκεται στο 32% της ολοκλήρωσης του έργου.

Να σημειωθεί ότι αντίστοιχες κινήσεις γίνονται πανελλαδικά, ενώ προσφάτως στα πλαίσιο της υλοποίησης των περιβαλλοντικών παρεμβάσεων, ο δήμος Κυθήρων προχωράει και σ’ ένα ευρύ σχέδιο αναβάθμισης του οδικού δικτύου του νησιού, με στόχο την αύξηση της οδηγικής ασφάλειας και την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη κι όπως παραδέχεται ο δήμαρχος Κυθήρων, σημαίνοντα ρόλο διαδραματίζει ο Στρατός Ξηράς, καθώς με μηχανήματα του τελευταίου υλοποιείται συντήρηση μέρους του οδικού δικτύου και διαπλατύνσεις, όπου κρίνονται αναγκαίες.

SHARE
RELATED POSTS
Είμαι και εγώ κομμουνιστής, του Ηλία Καραβόλια
.jpg
Για τον Άγιο Κωνσταντίνο τον Υδραίο, Πολιούχο της Ρόδου, του Φώτη Χατζηδιάκου [Δήμαρχος Ρόδου]
22-18500212-21440428-19474115339356.jpg
Δεσμεύονται ακίνητα και λογαριασμοί του πρώην υπουργού Γ. Παπαντωνίου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.