Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Στρατός Ξηράς παρών παντού: με μηχανήματα της 95 ΑΔΤΕ προχωρά ο αγροτικός δρόμος Καρπάθου

Διάθεση Μηχανημάτων Μηχανικού του Στρατού Ξηράς, για αποπεράτωση αγροτικού δρόμου στη νήσο Κάρπαθο.

Κλιμάκιο του 95 Τάγματος Μηχανικού Εθνοφυλακής (95 ΤΜΧΕΘ) Ρόδου, εργάστηκε στη νήσο Κάρπαθο, με τη συνδρομή 2 Μηχανημάτων (1 προωθητής γαιών και 1 εκσκαφέας τάφρου με σφύρα), για την αποπεράτωση αγροτικού δρόμου 5 χιλιομέτρων, Αυλώνας– Κοιλίους Κοινότητας Ολύμπου ΚΑΡΠΑΘΟΥ.

Οι εργασίες ξεκίνησαν την 26 Φεβρουαρίου 2018 και διεκόπησαν την 26 Μαΐου 2018. Από την 01 Ιουνίου 2018 έχουμε επανέναρξη, ενώ μέχρι σήμερα η πρόοδος των εργασιών βρίσκεται στο 32% της ολοκλήρωσης του έργου.

Να σημειωθεί ότι αντίστοιχες κινήσεις γίνονται πανελλαδικά, ενώ προσφάτως στα πλαίσιο της υλοποίησης των περιβαλλοντικών παρεμβάσεων, ο δήμος Κυθήρων προχωράει και σ’ ένα ευρύ σχέδιο αναβάθμισης του οδικού δικτύου του νησιού, με στόχο την αύξηση της οδηγικής ασφάλειας και την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη κι όπως παραδέχεται ο δήμαρχος Κυθήρων, σημαίνοντα ρόλο διαδραματίζει ο Στρατός Ξηράς, καθώς με μηχανήματα του τελευταίου υλοποιείται συντήρηση μέρους του οδικού δικτύου και διαπλατύνσεις, όπου κρίνονται αναγκαίες.


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Παρεμβάσεις στο κάστρο Μονολίθου
Κυριάκος Μητσοτάκης: “Σε βήμα λογοδοσίας μετατρέπεται η ΔΕΘ» – Τι είπε στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο Πρωθυπουργός
kar1-thumb-large.jpg
Το θαύμα της Αμφίπολης

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.