Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Στον ιστορικό ΓΡΑΜΜΟ ο Α/ΓΕΣ Αντγος Α.Στεφανής – Κοντά και στους Εθνοφύλακες Ηγουμενίτσας

Με ιδιαιτέρως ευφυή και εύστοχο τρόπο διαχειρίζεται το Γενικό Επιτελείο Στρατού τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόσφατα, μάλιστα, ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αντγος Αλκιβιάδης Στεφανής βρέθηκε στο χιονισμένο “ΓΡΑΜΜΟ” Φυλάκιο Ευθύνης του Στρατού Ξηράς και στους Εθνοφύλακες της Ηγουμενίτσας απαθανατίζοντας τις βουνοκορφές των ιστορικών περιοχών της Ελλάδας.

Αξίζει να τονιστεί ότι ζώντας στην εποχή της εικόνας που κυριολεκτικά εφαρμόζεται το “μια εικόνα, χίλιες λέξεις”, ο Αρχηγός ΓΕΣ έχοντας ως φυσική προέκταση της οντότητάς του την στολή παραλλαγής του και την τεράστια ευθύνη του για το Στρατό Ξηράς και την ασφάλεια των πολιτών όλων των περιοχών της Ελλάδας, τιμά την θέση την οποία υπηρετεί ακριβώς σαράντα χρόνια, υπενθυμίζοντας το εξής: για να μπορούμε ως Έλληνες πολίτες να απαθανατίζουμε στα social media στιγμές που διασκεδάζουμε, τρώμε πίτσα ή κάνουμε βουτιές στη θάλασσα, κάποιοι είναι κυριολεκτικά 24ώροι άγρυπνοι φρουροί, ανεξαρτήτως αξιώματος, θέσης, μόρφωσης.  Αυτό από μόνο του είναι μεγαλειώδες.

Επισκέψεις Αρχηγού ΓΕΣ σε Περιοχές Ευθύνης Σχηματισμών του Γ’ Σώματος Στρατού:

Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε επισκέψεις σε Σχηματισμούς του Γ΄ Σώματος Στρατού, ως ακολούθως:

– Στην 9η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία Πεζικού, στο Φυλάκιο «ΓΡΑΜΜΟΣ», το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018.

– Στην 8η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία Πεζικού, όπου παρακολούθησε την εκπαίδευση και δραστηριότητες του Τάγματος Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018.

Διαπιστώθηκε η υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα, η άριστη οργάνωση και υλοποίηση των δραστηριοτήτων, η αισιοδοξία και το υψηλό ηθικό, που διακατέχουν το σύνολο του προσωπικού.

Ενεργός Στρατός, Εφεδρεία και Εθνοφυλακή, διασφαλίζουν την εδαφική μας ακεραιότητα.


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Χωρίς μηχανοδηγό…, του Γιώργου Αρκουλή
Σταύρος Θεοδωράκης από την Αρκαδία: «Να σταλούν στο Ευρωκοινοβούλιο σοβαροί άνθρωποι»
Λεωφορείον ο πόθος, του Νίκου Βασιλειάδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.