Ανοιχτή πόρτα Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Σε εξέλιξη η άσκηση “Παρμενίων 2018”-Στη Θάσο ο Αρχηγός Στρατού Αντγος Αλκιβιάδης Στεφανής για την Άσκηση “Άγρυπνος Φρουρός”

Spread the love

Το Σάββατο 06 Οκτωβρίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, παρακολούθησε την Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ», η οποία διεξήχθη στο πλαίσιο της Εθνικής Διακλαδικής Άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ – 2018», στο νέο Πεδίο Βολής και Ασκήσεων, στη νήσο Θάσο.
Στη δραστηριότητα συμμετείχαν Εθνοφύλακες του Λόχου Εθνοφυλακής Θάσου, οι οποίοι εκτέλεσαν τακτικές βολές μάχης με πραγματικά πυρά.
O Αρχηγός, μετά το πέρας της ΤΑΜΣ, συνεχάρη όλους τους ασκούμενους οι οποίοι εκτέλεσαν υποδειγματικά μία υψηλών απαιτήσεων άσκηση. Επεσήμανε την άριστη οργάνωση, την επαγγελματική αρτιότητα και το επιθετικό πνεύμα με το οποίο σχεδιάστηκε και διεξήχθη η όλη δραστηριότητα, καθώς επίσης και την εξαιρετική πειθαρχία και το υψηλό ηθικό των Εθνοφυλάκων μας.
Ενεργός Στρατός, Εφεδρεία και Εθνοφυλακή, διασφαλίζουν την εδαφική μας ακεραιότητα.
Πριν την έναρξη της εκπαιδευτικής δραστηριότητας, πραγματοποιήθηκε αγιασμός του νέου Πεδίου Βολής και Ασκήσεων «ΚΑΘΑΡΕΣ», στη νήσο Θάσο.

Σημείωση: Δεδομένης της γενεθλιακής επετείου του Αρχηγού Στρατού Αντιστράτηγου κου Αλκιβιάδη Στεφανή [7η Οκτωβρίου] οι συνεργάτες του iPorta.gr  του εύχονται να είναι Υγιής, Χαρούμενος, Δυνατός πάντα και να κάνει περήφανη την Πατρίδα μας.


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Ο Κολοσσός της Ρόδου και η ντροπή επί της Harvard Square, του Γαβριήλ Χαρίτου
Να μην έχει σαν τη Χαλκιδική, του Αλέξανδρου Μπέμπη
Τα συνεχιζόμενα λάθη του κου Τσίπρα, του Νίκου Ζέρβα

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.