Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Ποδαρικό στο λιμάνι από το Blue Star Patmos. Τα πρώτα συμβάντα του 2020, της Μαρίας Χονδρογιάννη

Spread the love
  • 24
    Shares

Η Μαρία Χονδρογιάννη είναι Δημοσιογράφος

Aγοράκι είναι το πρώτο μωρό που γεννήθηκε στο νοσοκομείο της  Ρόδου σήμερα στις 07:45 το πρωί . Είναι το πρώτο παιδί της κ Τσαμπίκας Τζωρτζή και του κ. Πέτρου Κονισή. Το αγόρι ζυγίζει 2 κιλά και 650 γραμμάρια και γεννήθηκε με   καισαρική τομή.

Ποδαρικό  στο λιμάνι της Ρόδου έκανε φέτος στις 06:30 το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Patmos της εταιρείας Blue Strar Ferries . To πλοίο έφθασε στη προκαθορισμένη  ώρα άφιξης . Εγινε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου υποδοχή πάνω στο πλοίο . Παρέστησαν στην υποδοχή . Παρέστησαν ο πλοίαρχος κ. Ευάγγελος Δημητρακάκης. ο υποπλοίαρχος  κ Γιώργος Πρέντζας, η υπολιμενάρχης πλωτάρχης κ. Σοφία Καραβέλα, ο υποπλοίαρχος κ. Ευθύμης Γκοτσούλιας, ο υπάρχος Σπυρίδων Βέζος και άλλοι αξιωματικοί. 

Στο αεροδρόμιο της Ρόδου ποδαρικό έκανε στις  08:00 αεροσκάφος της Sky express που ήρθε από το Ηράκλειο της Κρήτης με οκτώ επιβάτες. Η πρώτη αναχώρηση από το αεροδρόμιο του νησιού μας έγινε στις 06:35  και ήταν πτήση της Ολυμπιακής Αεροπορίας για Αθήνα.

Στην Αστυνομία στη Ρόδο όπως δηλώθηκε από την ΕΛΑΣ το πρώτο συμβάν ήταν  κλήση στο 100 για παράνομη στάθμευση οχήματος στη 01:00 στην περιοχή Κοσκινού. 

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε  κλήση στις 12:11 και ήταν για φωτιά στη χωματερή  στα παλιά λατομεία Ρουκουνάκη μεταξύ των κοινοτήτων Καλυθιών και Παστίδας.

Η πρώτη κλήση στο ΕΚΑΒ έγινε μετά την αλλαγή του έτους και δεν εξελίχθηκε σε συμβάν αφού ο ασθενής αρνήθηκε τελικά τη μεταφορά του  στο νοσοκομείο. 

Η υποδοχή του Blue Star Patmos σε φωτογραφίες

Σας  παραθέτουμε φωτογραφίες από την υποδοχή που έγινε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο της  Ρόδου στο Blue Star Patmos σήμερα στις 06:30 το πρωί στο λιμάνι της Ρόδου.

 

  • 24
    Shares
SHARE
RELATED POSTS
Η ντροπή της εκμετάλλευσης στο ευαίσθητο θέμα της υγείας στα χωριά, του Παναγιώτη Κουνάκη
IMG_6362.JPG
Καταγγελία Μελισσοκομικού Συλλόγου Ρόδου: η άτακτη ρίψη σκουπιδιών εμποδίζει την επικονιάση
Το πρώτο παιδί που γεννήθηκε στη Ρόδο το 2019 επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ρόδου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.