Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Ολοκληρώθηκε η τελετή αλλαγής Διοίκησης της 95 ΑΔΤΕ παρόντος του Α/ΓΕΣ Αντγου Α.Στεφανή- Νέος Μέραρχος ο Υπγος Γρηγόριος Ρουμάνης, του Χρήστου Μυστιλιάδη

Spread the love
  • 28
    Shares

Ρόδος, σήμερα: Φωτογραφία από την τελετή παραλαβής – παράδοσης της Διοίκησης της 95 ΑΔΤΕ. Αριστερά. ο νέος διοικητής υποστράτηγος Γρηγόριος Ρουμάνης, δεξιά ο απερχόμενος Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ Νικόλαος Χιονής, που μετατέθηκε στο Γενικό Επιτελείο Στρατού και στη μέση ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

Ο απερχόμενος διοικητής της 95 ΑΔΤΕ υποστράτηγος Νικόλαος Χιονής, δήλωσε στο enlefkotv: “Αποχωρώντας έχω ήσυχη την συνείδησή μου γιατί τήρησα στο ακέραιο όσα υποσχέθηκα την ημέρα που ανέλαβα. Παρέλαβα επτά νησιά και παραδίδω επτά νησιά.”

 Ο νέος διοικητής της 95 ΑΔΤΕ αντιστράτηγος Γρηγόριος Ρουμάνης στην ημερήσια διαταγή του στο στράτευμα, τόνισε μεταξύ των άλλων: “Η αδράνεια, ο εφησυχασμός, η εμμονή σε στερεότυπα δεν έχουν θέση σε ένα σύγχρονο στρατιωτικό οικοδόμημα. Σας προτρέπω να είστε τολμηροί πέρα από τις δυνάμεις σας, ριψοκίνδυνοι εν γνώσει σας και αισιόδοξοι στις δυσκολίες, όπως λέει ο Θουκιδίδης. Είμαστε εκπαιδευμένοι, αποφασισμένοι, ήρεμοι και έτοιμοι”.

ΟΧρήστος Μυστιλιάδης είναι δημοσιογράφος Ταξιδιωτικού Ρεπορτάζ


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

  • 28
    Shares
SHARE
RELATED POSTS
Δικαστικό Μέγαρο, Παλιό Νοσοκομείο, Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου: αποκατάσταση-συντήρηση-ολοκλήρωση εργασιών
Μανώλης Γλυνός για ΠΝΑι: “Ο πολιτικός ναρκισσισμός σε όλο του το μεγαλείο”
Λόγω απαραίτητων έργων συντήρησης, οι “Πηγές Καλλιθέας Ρόδου” θα απέχουν φέτος από τις καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.