Ανοιχτή πόρτα ΕΥ ΖΗΝ Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Νέα καινοτομία από το ΓΕΣ: Προτάσεις για την βελτιστοποίηση του Στρατού Ξηράς σε Διημερίδα

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων καινοτομίας, διοργανώνει Διημερίδα με θέμα «Έχεις την Ιδέα που θα κάνει τον Στρατό μας Καλύτερο;», στην έδρα της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), το διήμερο 30 και 31 Αυγούστου 2018.

Σκοπός της Διημερίδας είναι, να δοθεί η δυνατότητα στο σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού του Στρατού Ξηράς (εν ενεργεία στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό, Οπλίτες Θητείας, Εθνοφύλακες), να καταθέσει πρωτοποριακές ιδέες και καινοτόμες πρακτικές, που θα συμβάλλουν αποφασιστικά στη διαμόρφωση του μέλλοντος του Στρατού μας.

Η Έναρξη Διημερίδας Καινοτομίας σηματοδοτήθηκε από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος στον χαιρετισμό του καλωσόρισε τους συμμετέχοντες, επισημαίνοντας ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση επιδιώκει πρωτίστως τη συμβολή του συνόλου του προσωπικού του Στρατού Ξηράς, στην κατάθεση καινοτόμων ιδεών – προτάσεων, με σκοπό την εισαγωγή νέων τεχνολογιών, δομών και διαδικασιών για την βελτιστοποίηση της λειτουργίας του Στρατού Ξηράς. 

Την πρώτη μέρα της Διημερίδας:

– Πραγματοποιήθηκαν ομιλίες ειδικών εμπειρογνωμόνων σε θέματα καινοτομίας (καθηγητών πανεπιστημίου, επιχειρηματιών, κρατικών λειτουργών).

– Συγκροτήθηκαν ομάδες στελεχών, που θα συνθέσουν προτάσεις καινοτομιών.

– Επιλέχθηκαν οι καλύτερες προτάσεις, οι οποίες θα συζητηθούν και θα βραβευθούν τη δεύτερη ημέρα της Διημερίδας.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την πρώτη μέρα των εργασιών

SHARE
RELATED POSTS
Εφημερίδα για την Εθνοφυλακή εξέδωσε το ΓΕΣ-«Ο Εθνοφύλακας» -Περιηγηθείτε διαδικτυακά
181f88054488236c2679da41b7cf6faf_XL_1.jpg
Αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο 2017, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου-Τσίσσερ
Διήγημα: «Το δακτυλίδι της Θεάς» του Νίκου Βασιλειάδη για τους αναγνώστες του iPorta.gr

Leave Your Reply

*