Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική Πρόσωπα - Αφιερώματα

Μυρσίνη Λενούδια: “Ο Μανώλης Γλυνός ξέρει να απαλύνει τον ανθρώπινο πόνο”. Η άγνωστη επαγγελματική πορεία μιας σπουδαίας Εκπαιδευτικού Θεάτρου

Τζίνα Δαβιλά

Μόνο στη Ρόδο

Αποστόλου Παύλου 50, Βενετοκλέων, 

και  Pane di capo στη Λεωφόρος Ρόδου-Λίνδου στο ύψος του ΙΚΑ & Λεωφόρος Κρεμαστής

Ευαίσθητη, σεμνή, διατηρώντας πάντα προφίλ ήρεμο, σχεδόν στωϊκό, αλλά ταυτόχρονα δυναμικό και αποφασιστικό, με αξίες και αρχές αδιαπραγμάτευτες στις οποίες όσα χρόνια την γνωρίζω -και είναι αρκετά- είναι συνεπής, η Μυρσίνη Λενούδια αποφασίζει να ασχοληθεί ενεργά με την Αυτοδιοίκηση για ένα και μόνο λόγο: επειδή είναι παρών ο Μανώλης Γλυνός, ο γιατρός, ο φίλος, ο άνθρωπος. Τον θεωρεί οικογένεια, είναι για την ίδια οικογένεια, τόσο τα παιδιά του που υπήρξαν και μαθητές της και σήμερα είναι καταξιωμένοι επιστήμονες, όσο και η σύζυγός του Θέτις Χιωτάκη, κόρη του πρώην Βουλευτή και Δημάρχου Ρόδου, Δικηγόρου Γιώργου Χιωτάκη, η οποία διαθέτει πρότυπο βρεφονηπιακό σταθμό στη Ρόδο. Εκ των έσω γνωρίζει ότι ο κος Γλυνός θέλει να απαλύνει τον ανθρώπινο πόνο σε κάθε επίπεδο, με κάθε τρόπο. Και θέλει να είναι κοντά του. Με τις δικές της δυνάμεις και δυνατότητες και διαθέτει πολλές, αποφάσισε να γίνει συνοδοιπόρος σ’ένα ταξίδι που στόχο έχει την ποιοτική αναβάθμιση  όλων των ακριτικών νησιών της Δωδεκανήσου.

Η Μυρσίνη Λενούδια είναι Εκπαιδευτικός Θεάτρου και μιλά για πρώτη φορά για την επαγγελματική της πορεία που είναι πλούσια από κάθε άποψη με αφορμή την  υποψηφιότητά της με την παράταξη “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” με επικεφαλής τον κο Μανώλη Γλυνό για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.  Είναι αν όχι η πρώτη, από τους πρώτους του τομέα της που δημιούργησε Τμήματα Δημιουργικής Γραφής στην  Ελλάδα και το 1978 ζώντας στη Σαμοθράκη δημιούργησε τον Πρώτο Πολιτιστικό Σύλλογο  Σαμοθράκης που την έφερε σε επαφή με σπουδαία πρόσωπα της Τέχνης και του Πολιτισμού, όπως ο Χαράκτης Τάσσος, ο Ευγένιος Τριβιζάς, η Ξένια Καλογεροπούλου. Η συζήτηση έγινε στην εκπομπή “Πρόσωπα και Τραγούδια”  και μεταδόθηκε από τον “Παλμό 99.5”. Εδώ το πλήρες βιογραφικό της.


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Αλέξανδρος Διακόπουλος: Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας παρά τω Πρωθυπουργώ, του Μάνου Στεφανίδη
Πέφτει σήμερα η αυλαία για το “Ποιος σκότωσε τον William” της “ΠράΞις”- Αξίζει να γελάσετε!, της Τζίνας Δαβιλά
Τελικά, φταίει μόνο η madame?, του Αλέξανδρου Μπέμπη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.