Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Μιχάλης Τσακίρης: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο γιατί ασκεί αυτοδιοίκηση μακρυά από συμφέροντα”

«Ένας πιστός υπηρέτης της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς του Αρχαγγέλου και της Ρόδου, μέλος του «Αίθωνα» για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος. Ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός με 12 χρόνια προσφοράς στο Δήμο Αρχαγγέλου. Η εμπειρία του και η αγάπη του για την τοπική λαϊκή παράδοση αποτελούν εχέγγυο επιτυχίας στην επόμενη δημοτική θητεία.

Μιχάλη Τσακίρη σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Με πίστη στις αρχές μου και σεβασμό στον τόπο μου, αγωνιζόμενος για μια κοινωνία καλύτερη. Μεγαλωμένος σε αυτόν τον τόπο γνωρίζω καλά τα προβλήματά του, τα οποία δεν έχουν χρώμα.

Γνωρίζοντας καλά τα προβλήματα του τόπου που μεγάλωσα, τα οποία δεν έχουν χρώμα. Προβλήματα που ψάχνουν λύση από μία τοπική αυτοδιοίκηση ανεξάρτητη, μακριά από συμφέροντα, όπου η ειλικρίνεια , η γνώση, η θέληση και η εμπειρία θα σταθούν δυναμικά απέναντι στο αύριο και θα δώσουν λύσεις. Ο Φώτης Χατζηδιάκος έχει όλα αυτά τα στοιχεία που χρειάζεται η τοπική κοινωνία και όλοι μαζί θα φτάσουμε στο τέλος, στην δική μας Ιθάκη , όσο κι αν ο δρόμος είναι δύσκολος».

Με εκτίμηση,

Μιχάλης Τσακίρης
▸ Βιογραφικό
Ο Μιχάλης Νικ. Τσακίρης  γεννήθηκε στον Αρχάγγελο το 1960. Ενεργό μέλος του Π.Σ Αίθωνα από το 1983 και για αρκετά χρόνια υπήρξε Πρόεδρος Συμβουλίου. Είχε εκλεχτεί με την παράταξη του Θ. Κολλιάδη το 1999. Διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτιστικού Αρχαγγέλου από το 1999-2002. Υπήρξε εκλεγμένος σύμβουλος επί Δημαρχίας Αλέξανδρου Παπουρά την περίοδο 2002-2009. Μέλος του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλογών Ρόδου την περίοδο 2016-2018. Γραμματέας του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αρχαγγέλου. Ιδρυτικό μέλος του ερασιτεχνικού Θεάτρου Αρχαγγέλου. Εργάστηκε στα ΕΛΤΑ ως Υπάλληλος και από το 2019 στη θέση του Προϊστάμενου στο κατάστημα της Αρχαγγέλου. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Νικ. Κόζα συνταξιούχο ΙΚΑ και έχουν μια κόρη την Τσαμπίκα που έχει τελειώσει τις σπουδές της στην ανακαίνιση και αποκατάσταση κτηρίων.

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos #MichalisTsakiris

 

SHARE
RELATED POSTS
Οι πολιτικοί και οι… μπαρούφες!, του Γιάννη Κούρτη
Νίκος Κοτζιάς: το ΠΡΑΤΤΩ στηρίζει την υποψηφιότητα του Παύλου Γερουλάνου
15578707_1534771719896821_4982111759584025348_n.jpg
Χριστουγεννιάτικη μαγεία. Θαύματα συμβαίνουν πάντα, της Δήμητρας Παπαναστασοπούλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.