Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Μανώλης Καζούλλης: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο γιατί διαθέτει ικανότητα, εμπειρία, γνώση”

«Ένας λαμπρός, νέος επιστήμονας, με ευαισθησία, σύγχρονη σκέψη και δημιουργικότητα πλαισιώνει την Δημοτική μας Ομάδα στην επόμενη θητεία. Ένας αφανής συνεργάτης από καιρό, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Ρόδο μας, με στόχους και όραμα, αναπτύσσει νέες αξίες μέσα από τη σύγχρονη δημιουργικότητα του.

Μανώλη Καζούλλη σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Ανέκαθεν είχα μεράκι και απεριόριστη αγάπη για τον Tόπο μου. Σκεφτόμουν τρόπους και μέσα που θα συνδράμουν στην αισθητική αναβάθμιση και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με τον κ. Φώτη Χατζηδιάκο διότι θεωρώ ότι είναι ο ικανότερος, διαθέτοντας την απαιτούμενη εμπειρία, γνώση και αποφασιστικότητα.

Με φιλότιμο, σύνεση και ζήλο δεσμεύομαι να εργαστώ για την ανάδειξη του νησιού μας».

Με εκτίμηση,

Μανώλης Καζούλλης
▸Βιογραφικό
Ο Μανώλης Καζούλλης γεννήθηκε στη Ρόδο το 1979 και κατάγεται από τα Απόλλωνα και τη Λάρδο. Αποφοίτησε από το Καζούλειο Λύκειο και σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ στο Πολυτεχνείο Πατρών.

Από τον Μάρτιο 2006 μέχρι και το 2010 εργάστηκε στο Τμήμα Μελετών της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δωδεκανήσου με αντικείμενο την εκπόνηση μελετών για την αποκατάσταση, επισκευή και κατασκευή κτηριακών εγκαταστάσεων καθώς και για έργα ηλεκτροφωτισμού.

Από το 2010 διατηρεί τεχνικό γραφείο με τον αδερφό του Δημήτρη με αντικείμενο τη μελέτη και επίβλεψη ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, τη σύνταξη μελετών περιβαλλοντικών επιπτώσεων (μ.π.ε.) καθώς και τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Είναι εγγεγραμμένος στο Μητρώο Μελετητών Δημοσίων Έργων, έχει την ιδιότητα του Ενεργειακού επιθεωρητή, ενώ παράλληλα ασκεί καθήκοντα τεχνικού ασφαλείας σε τουριστικά καταλύματα και βιοτεχνικές εγκαταστάσεις.

Μιλάει δυο γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά).

Είναι παντρεμένος με τη Βάσια Περίδου,  Συμβολαιογράφο και έχει δύο παιδιά τον Αντώνη και την Αριστέα.

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos #ManolisKazoullis

SHARE
RELATED POSTS
Οι μαθητές του 10ου Δημοτικού Σχολείου δίνουν μαθήματα οικολογίας και πολυπολιτισμικότητας
Άλμα μεγαλύτερο από τη φθορά, του Χρήστου Χωμενίδη
Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής: θα καταφέρει να “μαζέψει” τον ανεξέλεγκτο Πάνο Καμμένο;, της Τζίνας Δαβιλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.