Ανοιχτή πόρτα ΕΥ ΖΗΝ

Κοπή βασιλόπιτας στο ΓΕΣ παρούσης της Εθνοφυλακής για πρώτη φορά!

Spread the love
  • 50
    Shares

Ο Διευθυντής Β´ Κλάδου του ΓΕΣ και η Υπλγός της Διεύθυνσης Οικονομικού του ΓΕΣ ήταν τα τυχερά Στελέχη που υπηρετούν στο Γενικό Επιτελείο Στρατού και τα οποία σήμερα κέρδισαν το τυχερό φλουρί από την κοπή της Βασιλόπιτας για τα Στελέχη του ΓΕΣ. Της προσκλήσεως επιλήφθηκε ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αντγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο οποίος κάλεσε Εθνοφύλακες και Έφεδρους στην τελετή κοπής της βασιλόπιτας και ήλθε αντιπροσωπεία Εθνοφυλάκων από τη 1η ΣΤΡΑΤΙΑ και την ΑΣΔΕΝ, καθώς και Έφεδροι από την Αθήνα, δείχνοντας το ενδιαφέρον των ΕΔ για τους δύο θεσμούς. Περήφανος για την παρουσία των Εθνοφυλάκων στην φετινή κοπή της βασιλόπιτας,  ο Δ/ντης της Διεύθυνσης Εθνοφυλακής του ΓΕΣ Ταξίαρχος κος Κίμων Κωστής έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

“Μαζί με τα αδέλφια μας Εθνοφύλακες, οι οποίοι είναι αντιπροσωπεία από Μονάδες Εθνοφυλακής της 1η ΣΤΡΑΤΙΑΣ και της ΑΣΔΕΝ στην κοπή της Βασιλόπιτας του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ).
Ένας Εθνοφύλακας συνοδεύεται από τη σύζυγό του.
Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά συμμετείχαν Εθνοφύλακες στην κοπή βασιλόπιτας του ΓΕΣ.
Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά στην Εθνοφυλακή σε όλη την Ελλάδα!”

Ο κος Κίμων Κωστής είναι Ταξίαρχος Διευθυντής της Διεύθυνσης Εθνοφυλακής του ΓΕΣ

e-mail: [email protected]

Ακολουθεί το δελτίο τύπου από Το Γενικό Επιτελεί Στρατού με φωτογραφικό υλικό:

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Γενικού Επιτελείου Στρατού

Την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ), στο στρατόπεδο «ΠΑΠΑΓΟΥ», τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, για το έτος 2019.

Στην εκδήλωση, την οποία πλαισίωσε μουσικά η Στρατιωτική Μουσική της ΑΣΔΥΣ, παρέστησαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτης Ρήγας, ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ.) Αντιστράτηγος ε.α. κ. Βασίλειος Ροζής, στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό των Κλάδων, Διευθύνσεων και Επιτελικών Φορέων του ΓΕΣ.

Στην εκδήλωση συμμετείχε επίσης αντιπροσωπεία Εθνοφυλάκων από τις Μονάδες Εθνοφυλακής, καθώς και αντιπροσωπεία Έφεδρων Αξιωματικών και Οπλιτών, γεγονός που καταδεικνύει την ιδιαίτερη σημασία που αποδίδει το ΓΕΣ, στους θεσμούς της Εθνοφυλακής και της Εφεδρείας.

 

  • 50
    Shares
SHARE
RELATED POSTS
Πώς θα δείτε διαφορετικά τα πλαστικά μπουκάλια και απορρίμματα
Έφθασε η ώρα για τις γερμανικές οφειλές
15673338_10210304049189853_2007495332_n.jpg
Εγκάρδιες ευχές και γενναιόδωρες εορταστικές προσφορές από τα “Footwear Μιχαλάκης”

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.