Ανοιχτή πόρτα ΕΥ ΖΗΝ Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Ημερίδα με Θέμα «Επιχειρησιακός Σχεδιασμός» στο ΓΕΣ με εκλεκτούς ομιλητές για την ανάδειξη των best practices

Spread the love

 

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ημερίδα με θέμα «Επιχειρησιακός Σχεδιασμός», στο στρατόπεδο «ΠΑΠΑΓΟΥ».

Σκοπός της ημερίδας ήταν, η παρουσίαση του στρατιωτικού τρόπου σχεδιασμού, η γνώση της μεθοδολογίας που χρησιμοποιείται σε πετυχημένους οργανισμούς-φορείς εκτός Στρατού και εν τέλει η ανάδειξη των κοινών σημείων και των «καλών πρακτικών» (best practices) μεταξύ των.

Τις εργασίες της ημερίδας κήρυξε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

Ομιλίες πραγματοποίησαν τέσσερις ομιλητές, όπως παρακάτω:

– «Επιχειρησιακό Σχέδιο Υλοποίησης Μετασχηματισμού του Στρατηγείου NRDC-GR», με ομιλητή τον Σχη (ΠΒ) Θεμιστοκλή Νίκογλου, του NRDC- GR.

– «Το Χαμόγελο του Παιδιού: Ένα Όραμα που Έγινε Πράξη», με ομιλητή τον κο Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, Πρόεδρο στο Διοικητικό Συμβούλιο του ομώνυμου οργανισμού.

– «Σχεδίαση και Υλοποίηση Στρατηγικού Σχεδίου Ανάπτυξης Ερευνητικού Ινστιτούτου, με την Ενεργό Συμμετοχή Όλων των Εργαζομένων», με ομιλητή τον Δρ. Ευάγγελο Μπεκιάρη, Διευθυντή στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας & Δικτύων Μεταφορών (ΙΜ.ΕΤ).

– «Η Εφαρμογή του Στρατιωτικού Τρόπου Διοίκησης στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα», με ομιλητή τον Ταξίαρχο ε.α. κο Δημήτριο Στεργίου – Καψάλη, Δήμαρχο Πεντέλης.

Η ημερίδα διοργανώθηκε στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας του ΓΕΣ, να επενδύει στην εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού του, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι, το προσωπικό μας αποτελεί το «πολυτιμότερο οπλικό μας σύστημα».

   


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Άγρια άλογα στον Όλυμπο (μέρος 2ο)
“Μεγάλες Προσδοκίες”…(Great Expectations), του Γιώργου Σαράφογλου
Με ποιο παραγωγικό μοντέλο;, του Δρ Βασίλειου Μαστρογιάννη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.