ΕΥ ΖΗΝ Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Εκδήλωση για τα 190 χρόνια της Ευελπίδων (ΣΣΕ) από τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού

Spread the love
  • 7
    Shares

Εκδήλωση προς τιμήν της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού

 
Την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, παραβρέθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου, όπου ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, διοργάνωσε εκδήλωση προς τιμήν της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 190 χρόνων από την ίδρυσή της. 

Μετά τη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Διοικητή της ΣΣΕ, Υποστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, με θέμα «Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων 1828-2018, 190 χρόνια Ένδοξης Ιστορίας και Προσφοράς», απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις στη ΣΣΕ από τον Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού και εκπρόσωπο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου και ακολούθησε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας γύρω από το Ναό.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, ο Αρχιμανδρίτης π. Αλέξιος Γιαννιού, εκπρόσωποι από την Περιφέρεια, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, Στρατιωτικές και Πολιτικές Αρχές, αντιπροσωπεία Ευελπίδων καθώς και πλήθος κόσμου. Το μήνυμα ότι οι “Ευέλπιδες αποτελούν διαχρονικά την Καλή Ελπίδα του Έθνους” κυριάρχησε σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης. 

  • 7
    Shares
SHARE
RELATED POSTS
Ένοχες σιγές, του Γιώργου Χατζηδιάκου
Σμηναγός Μπαλταδώρος & Ένοπλες Δυνάμεις: τον εαυτό του παιδί απ’το χέρι κρατάει, της Τζίνας Δαβιλά
Καλό μήνα – Ξημέρωμα στη Μονεμβασιά, του Γιώργου Σαράφογλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.