Ανοιχτή πόρτα ΕΥ ΖΗΝ Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Εγκαίνια Παιδότοπου στη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης από το ΓΕΣ & 4 οικημάτων για τα Στελέχη του

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, συνεχίζει να σχεδιάζει και να πραγματοποιεί δράσεις που έχουν σκοπό, πέραν των άλλων, την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στο προσωπικό μας και τις οικογένειές του.

Στο πλαίσιο αυτό, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, εγκαινιάστηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης (ΛΑΦΘ), ειδικά διαμορφωμένος χώρος που λειτουργεί ως παιδότοπος, με μέριμνα του Γ’ Σώματος Στρατού
(Γ΄ ΣΣ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»). Ένας χώρος που δημιουργήθηκε με αγάπη για το παιδί και έχει τη δυνατότητα να του χαρίζει φροντίδα, χαρά, διασκέδαση και δημιουργική απασχόληση, πρωτίστως με ασφάλεια.

Συνεχίζουμε με ένταση τον προγραμματισμό και την υλοποίηση δράσεων, με στόχο το προσωπικό μας να διατηρεί υψηλό το ηθικό του και να παραμένει απερίσπαστο στην εκτέλεση της αποστολής του!


Με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας του προσωπικού, το Γενικό Επιτελείο Στρατού, εργάζεται άοκνα στην επίλυση προβλημάτων που αφορούν στη διαβίωσή του.

Στο πλαίσιο αυτό, ολοκληρώθηκε πρόσφατα η κατασκευή 4 στρατιωτικών οικημάτων, για τη στέγαση Επαγγελματιών Οπλιτών, στο Στρατόπεδο «Καρσοβασίτη», στην Περιοχή Ευθύνης της 79 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής «ΜΥΚΑΛΗ».

Η συνεχής προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης, αποτελεί μια καθημερινή «επιχειρησιακή δραστηριότητα» για το Στρατό Ξηράς. Μέσω αυτής, καταδεικνύεται η σημασία που αποδίδει το ΓΕΣ στο συγκεκριμένο τομέα, με στόχο το προσωπικό μας να διατηρεί υψηλό το ηθικό του και να
παραμένει απερίσπαστο στην εκτέλεση της αποστολής του.

Εκ του ΓΕΣ


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
341370_339431566072596_1342004445_o.jpg
Πλάτανος: Το δέντρο σύμβολο, του Πάνου Βενέρη
Η ”Μαριονέτα” του Johnny Welch – Ένα κείμενο που δεν πρέπει να ξεχάσεις
Δέσποινα Κοντάκη - Τσιριγώτη
Σε είδα να χορεύεις εκεί ψηλά, της Δέσποινας Κοντάκη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.