Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Δύο πολυθρόνες αιμοδοσίας στο Ν.Ρόδου δωρεά του Παρροδιακού Συλλόγου Αμερικής “Απόλλων”

Spread the love
  • 34
    Shares

Σε κλίμα ευφορίας πραγματοποιήθηκε σήμερα 28.5.20 στις 11.00 στον Σταθμό Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Ρόδου η παράδοση δύο νέων, σύγχρονων πολυθρόνων αιμοδοσίας. Το αίτημα προήλθε από τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου “Αγ. Εφραίμ” προς τον Παρροδιακό Σύλλογο Αμερικής “Απόλλων” κατά τη διάρκεια του προσυνεδρίου τους που έλαβε χώρα στη Ρόδο τον Ιούλιο του 2019. Με προθυμία, τόσο ο πρόεδρος του Παρροδιακού Συλλόγου Αμερικής, κ. Ηλίας Τομάζος όσο και όλα τα μέλη, ανταποκρίθηκαν άμεσα και ενήργησαν ώστε να εξασφαλιστεί το αναγκαίο ποσό για την δωρεά. Για άλλη μία φορά αποδείχθηκε όχι μόνο η φιλοπατρία των ξενιτεμένων Ροδίων, αλλά και η βαθιά αίσθηση προσφοράς στον ανώνυμο συνάνθρωπο που έχει ανάγκη την στήριξη και την αλληλεγγύη εκ μέρους όλων μας.

Ο πρόεδρος του Γ.Ν. Ρόδου κ. Γρηγόρης Ρουμάνης, οι γιατροί της Αιμοδοσίας, οι αιμολήπτες και το νοσηλευτικό προσωπικό, παρέστησαν στη σεμνή τελετή και επιβεβαίωσαν τα οφέλη από τη σύμπνοια απόψεων και δράσεων. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Διοικητής του Νοσοκομείου, ο πρόεδρος της τοπικής επιτροπής του Παρροδιακού Συλλόγου Αμερικής, κ. Λάζαρος Κασέκας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών, κ. Φιλήμονας Νικολάου, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου και αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Φλεβάρης και ο αντιπρόεδρος κ. Σπύρος Συρόπουλο., Χαιρετισμό απηύθυνε και η Σύμβουλος του Δημάρχου Ρόδου σε θέματα Αποδήμων Ροδίων, κ. Δέσποινα Χατζηδιάκου.

Ευχόμαστε ότι η ουσία της κίνησης θα βρει πρόθυμους αιμοδότες που θα αποδείξουν ότι η επένδυση στον πολιτισμό είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι που δείχνουν με πράξεις το ενδιαφέρον για τις ανάγκες της αιμοδοσίας.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Φ. Νικολάου και ο αντιπρόεδρος κ. Σ. Συρόπουλος, φιλοξενήθηκαν στον ραδιοφωνικό σταθμό Notos FM 97.8. Στη συνέντευξη που παραχώρησαν στην κ. Μ. Χονδρογιάννη, ενημέρωσαν όχι μόνο για τη σημαντική δωρεά, αλλά και για τη δράση του Συλλόγου που είναι επικουρική των προσπαθειών των ιατρών και του προσωπικού του Σταθμού Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Ρόδου, σε ό,τι αφορά στην ενημέρωση, στην ευαισθητοποίηση του κοινού για την αιμοδοσία και τις μελλοντικές δράσεις του Συλλόγου.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ  ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ  ΡΟΔΟΥ

ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ & ΑΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ

«ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ»

Εντός Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, Τ.Κ. 85100, ΡΟΔΟΣ,

Τηλ. & Fax22410 69444, Τηλ.: 22413 60112,

Web Pagewww.searodos.org

E-mail: [email protected]

Αρ. Λογ. Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5718 – 032648 – 769

  • 34
    Shares
SHARE
RELATED POSTS
Από τη λάμψη στη σκοτεινιά – Πολιτικό σχόλιο για πρακτικές των υποψηφίων αυτοδιοικητικών, της Τζίνας Δαβιλά
Πρεμιέρα Σάββατο 16 Μαρτίου Δημοτικό Θέατρο Ρόδου -“Τρίτο Στεφάνι” Θεατρική Ομάδα ΠΡΑΞΙΣ
Η Κεραμική Τέχνη της Ρόδου στον κατάλογο της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς 

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.