Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Διακλαδικότητα, Καινοτομία, Συνέπεια, Προσφορά, Μέλλον του Στρατού Ξηράς τα 5 σημεία της ομιλίας του Α/ΓΕΣ Α.Στεφανή στη Σχολή Εθνικής Άμυνας

Ομιλία Αρχηγού ΓΕΣ στη Σχολή Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ):

 

Την Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε τη Σχολή Εθνικής Άμυνας και πραγματοποίησε διάλεξη στους Σπουδαστές της, με θέμα «Προκλήσεις, Προοπτικές και Στρατηγικοί Στόχοι του Στρατού Ξηράς». 

Ο Αρχηγός, στην ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων:

– Τη διάσταση της Διακλαδικότητας στις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς και του ρόλου του χερσαίου παράγοντα εντός αυτής.
– Την ανάγκη υπέρβασης των παλαιών αντιλήψεων, με νέες καινοτόμες ιδέες και δράσεις για τη διαμόρφωση του μέλλοντος του ΣΞ.
– Τη σημασία της συνέπειας μεταξύ λόγων και πράξεων και του προσωπικού παραδείγματος, ως βασική αρχή ηγεσίας σε όλα τα κλιμάκια διοίκησης.
-Τις κυριότερες από τις δραστηριότητες του Στρατού Ξηράς, στους τομείς της αποτροπής, της μέριμνας για το προσωπικό, της κοινωνικής προσφοράς και της καινοτομίας – μετεξέλιξης.
-Τους στόχους που θα κληθεί να πετύχει και τις προκλήσεις που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στο μέλλον ο Στρατός Ξηράς .

  Με το πέρας της ομιλίας ο Αρχηγός, απάντησε σε ερωτήσεις των Σπουδαστών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φιλοσοφία του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή εμποτίζεται από την  εξωστρέφεια του Στρατού Ξηράς προς τους πολίτες και την κοινωνία μας, μιας ολοκληρωτικά υγιούς συνεργασίας  δεδομένου ότι ο Στρατός Ξηράς ήταν, είναι και θα εξακολουθήσει να είναι  αναπόσπαστο μέρος της κοινωνίας των πολιτών της Ελλάδας, όπως καταδεικνύουν οι Καθημερινές δράσεις και δραστηριότητες του ΣΞ.


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Τα κακομαθημένα, του Σταύρου Θεοδωράκη
Προσωπικό κάλεσμα του Σταύρου Θεοδωράκη απόψε στις 10μμ
Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει, του Στάθη Παναγιωτόπουλου
Νίκος Κοτζιάς: “Ο Καμμένος δεν θα ρίξει την Κυβέρνηση γιατί δεν τον ακολουθούν οι ΑΝΕΛ”-Αποκαλυπτικός και επί προσωπικού ο τέως ΥΠΕΞ σε σημερινή συνέντευξη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.