Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Διακλαδικότητα, Καινοτομία, Συνέπεια, Προσφορά, Μέλλον του Στρατού Ξηράς τα 5 σημεία της ομιλίας του Α/ΓΕΣ Α.Στεφανή στη Σχολή Εθνικής Άμυνας

Ομιλία Αρχηγού ΓΕΣ στη Σχολή Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ):

 

Την Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε τη Σχολή Εθνικής Άμυνας και πραγματοποίησε διάλεξη στους Σπουδαστές της, με θέμα «Προκλήσεις, Προοπτικές και Στρατηγικοί Στόχοι του Στρατού Ξηράς». 

Ο Αρχηγός, στην ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων:

– Τη διάσταση της Διακλαδικότητας στις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς και του ρόλου του χερσαίου παράγοντα εντός αυτής.
– Την ανάγκη υπέρβασης των παλαιών αντιλήψεων, με νέες καινοτόμες ιδέες και δράσεις για τη διαμόρφωση του μέλλοντος του ΣΞ.
– Τη σημασία της συνέπειας μεταξύ λόγων και πράξεων και του προσωπικού παραδείγματος, ως βασική αρχή ηγεσίας σε όλα τα κλιμάκια διοίκησης.
-Τις κυριότερες από τις δραστηριότητες του Στρατού Ξηράς, στους τομείς της αποτροπής, της μέριμνας για το προσωπικό, της κοινωνικής προσφοράς και της καινοτομίας – μετεξέλιξης.
-Τους στόχους που θα κληθεί να πετύχει και τις προκλήσεις που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στο μέλλον ο Στρατός Ξηράς .

  Με το πέρας της ομιλίας ο Αρχηγός, απάντησε σε ερωτήσεις των Σπουδαστών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φιλοσοφία του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή εμποτίζεται από την  εξωστρέφεια του Στρατού Ξηράς προς τους πολίτες και την κοινωνία μας, μιας ολοκληρωτικά υγιούς συνεργασίας  δεδομένου ότι ο Στρατός Ξηράς ήταν, είναι και θα εξακολουθήσει να είναι  αναπόσπαστο μέρος της κοινωνίας των πολιτών της Ελλάδας, όπως καταδεικνύουν οι Καθημερινές δράσεις και δραστηριότητες του ΣΞ.

SHARE
RELATED POSTS
Η ιερή οργή έγινε Κατάρ(α);
PIGS, του Αλέξανδρου Μπέμπη
Έτσι δεν παίρνουμε χρήματα, του Τάσου Τέλλογλου

Leave Your Reply

*