Επικαιρότητα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Δημόσια κατήγγειλε από τη Ρόδο ο Στέλιος Κούλογλου τις κυρίες Ελ.Παππά, Αν.Κούλαρου και Γιάννη Κουρτάκη για ανάμιξή τους στο σκάνδαλο ΚΕΕΛΠΝΟ

Spread the love
  • 7
    Shares

“Το ΚΕΕΛΠΝΟ δεν τηρούσε βιβλία τα χρόνια 2011-2014  ενώ την περίοδο 2007-2014 εμφανίζει ταμειακό έλλειμμα 230 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για χρήματα που σπαταλήθηκαν σε μέσα ενημέρωσης, πολλές φορές ανύπαρκτα, τη στιγμή που οι καταχωρήσεις και οι ενημερωτικές καμπάνιες του ΚΕΕΛΠΝΟ, σύμφωνα με το νόμο, προβλέπεται να είναι δωρεάν σε όλα τα μέσα”,  ανέφερε σε συνέντευξή του ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου δίνοντας το χαρακτηριστικό παράδειγμα με τις κυρίες Παππά Ελένη και Κουλαρού Αναστασία, που πήραν 98.000 ευρώ για ένα ανύπαρκτο site  στα Δωδεκάνησα. Η κα Παππά Ελένη σημειώνεται ότι είναι η μητέρα του πρωην επι τριμήνω βουλευτη Δωδεκανήσου κου Γιάννη Παππά πολιτευτή της Ν.Δ., ο οποίος το Δεκέμβριο 2014- Ιανουάριο του 2015 έκανε μια μεγαλειώδη προεκλογική εκστρατεία με ιδιωτικό ελικόπτερο και είναι προσωπικός υποστηρικτής του Περιφερειάρχη Ν.Αιγαίου κου Γ. Χατζημάρκου. Τα παραδείγματα που ακολουθούν ανέφερε και στην παρουσίαση του ντοκιμαντέρ του “Πεθαίνοντας στο γέλιο” που έγινε στις 31 Μαρτίου 2018 στη Ρόδο. Επιπλέον στην συγκεκριμένη εκδήλωση ο κος Κούλογλου κατήγγειλε δημόσια την λογοκρισία που παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις.


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

  • 7
    Shares
SHARE
RELATED POSTS
Η Εποχή της ”Αναποδιάς”, του Ηλία Καραβόλια
Μ. Γλυνός: «Να αναλάβει τις ευθύνες της η περιφερειακή αρχή για την αποκατάσταση του δρόμου που οδηγεί στο λιμάνι της Σαντορίνης»
Σκέψεις εκ του προχείρου, του Κωστή Α.Μακρή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.