Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Δεκαετής παράταση της συμφωνίας Δήμου Ρόδου και Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, για τη Λέσχη Αξιωματικών Ρόδου

Spread the love

 

Υπογράφηκε το Σάββατο 14.09.2019 μεταξύ του Δήμου Ρόδου, εκπροσωπούμενου από τον Δήμαρχο κ. Αντώνη Καμπουράκη και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, εκπροσωπούμενου από τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, η τροποποίηση και παράταση για 10 έτη της σύμβασης παραχώρησης του τριώροφου ακινήτου επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου προς χρήση, για τις ανάγκες της Λέσχης Αξιωματικών Ρόδου.

Σε σχετική δήλωσή του, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης επισημαίνει:

“Με την υπογραφή της απρόσκοπτης συνέχισης, για 10 χρόνια, της στέγασης της Λέσχης Αξιωματικών, σε ακίνητο που έχει περιέλθει στην κυριότητα του Δήμου Ρόδου και την παρουσία όλων μας εδώ, αποτυπώνεται ξεκάθαρα η συμφωνία και η συναντίληψη που υπάρχει, μεταξύ όλων των αρχών του τόπου μας, να δίνουμε άμεσες λύσεις.

Ειδικά μάλιστα, σε ό,τι αφορά στην αμέριστη υποστήριξη προς τις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας. Εδώ, στις εσχατιές του Αιγαίου, φυλάμε τις σύγχρονες “Θερμοπύλες”. Και το κάνουμε με πατριωτική ευθύνη και με στόχο την εμπέδωση του αισθήματος  ασφάλειας, στους συμπολίτες μας”.

 

SHARE
RELATED POSTS
Έκθεση με κοστούμια της Αλίκης στις Πηγές Καλλιθέας
Ελένη Καρύδη: “Παθητική και μοιρολατρική η μέχρι σήμερα αντιμετώπιση των τροχαίων ατυχημάτων”, της Μαρίας Χονδρογιάννη
Στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στο Δημαρχείο Ρόδου τίμησαν ο Δήμαρχος κο Φώτης Χατζηδιάκος και η δημοτική Αρχή τον συνπολιούχο της Ρόδου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.