Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Γ.Ε.Σ.: Παρόντος του Αρχηγού Στρατού Ξηράς Αντγου Αλκιβιάδη Στεφανή δράσεις, επισκέψεις, ομιλίες για την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου [εικόνες]

Γ.Ε.Σ.: Παρόντος του Αρχηγού Στρατού Ξηράς Αντγου Αλκιβιάδη Στεφανή δράσεις, επισκέψεις, ομιλίες για την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου

 

Εκδήλωση στη Λέσχη Αξιωματικών Ένοπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), προς τιμή του προσωπικού του Υγειονομικού. 

Την Παρασκευή 04 Μαΐου 2018, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στη ΛΑΕΔ, για να τιμηθεί η προσφορά του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού του Υγειονομικού Σώματος του Στρατού Ξηράς, στο πλαίσιο της ανακήρυξης από το ΥΠΕΘΑ του έτους 2018, ως έτους Μέριμνας για το Προσωπικό.

Σε καθημερινή βάση, το ανθρώπινο δυναμικό του Υγειονομικού, δίνει μάχη για την ανακούφιση του πόνου των συνανθρώπων μας, συχνά κάτω από αντίξοες συνθήκες και πέρα από τις συμβατικές του υποχρεώσεις.
Στα νοσοκομεία καθημερινά πραγματοποιείται ένα θαύμα!


Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην 72 Μονάδα Επιστράτευσης (ΜΕ) και στη Μονάδα Φρουρών και Απόδοσης Τιμών (ΜΦΑΤ). 

Την Παρασκευή 04 Μαΐου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε επίσκεψη στην 72 ΜΕ και στη ΜΦΑΤ, στο Στρατόπεδο «ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ Β΄».
O Αρχηγός, αρχικά ενημερώθηκε από τους Διοικητές της 72 ΜΕ και της ΜΦΑΤ για την αποστολή, το έργο και τις δραστηριότητες των Μονάδων τους. Στην συνέχεια, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Στρατοπέδου και συνομίλησε με το προσωπικό. Τέλος, ο Αρχηγός συνεχάρη στελέχη και οπλίτες θητείας του Στρατοπέδου για το υψηλό ηθικό, τον επαγγελματισμό τους και την υψηλή αίσθηση καθήκοντος που τους διακατέχει.

 


Διοργάνωση Ημερίδας με θέμα «Ο Ρόλος του Ηγέτη στον 21ο Αιώνα – Διαδικασία Ανάδειξης του – Εμπέδωση Ηγετικής Νοοτροπίας», από το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ), στο Αμφιθέατρο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων. 

Την Παρασκευή 04 Μαΐου 2018, διεξήχθη υπό την αιγίδα του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ημερίδα με θέμα «Ο Ρόλος του Ηγέτη στον 21ο Αιώνα – Διαδικασία Ανάδειξης του – Εμπέδωση Ηγετικής Νοοτροπίας».
Στην ημερίδα, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της ενημέρωσης και διαρκούς εκπαίδευσης του προσωπικού, παρέστη ο Αρχηγός του ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής και παρακολούθησαν Αξιωματικοί από Στρατηγεία και Σχολές του Στρατού Ξηράς, του λεκανοπεδίου Αττικής. Πολύτιμη συνεισφορά στην επιτυχία της ημερίδας προσέφεραν ως ομιλητές οι κύριοι: Αθανάσιος Σαμαράς, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Νεόφυτος Ασπριάδης, υποψήφιος Διδάκτωρ και Γενικός Συντονιστής του Εργαστηρίου Στρατηγικής Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης, του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Σπυρίδων Κατσούλας, Διδάκτωρ Στρατηγικής και Γεωπολιτικής στη Σχολή Εθνικής Άμυνας, Κωνσταντίνος Κολιόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Διεθνών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου, Λεωνίδας Δημητριάδης-Ευγενίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ευγενίδη, Αρχίατρος (ΥΙ) Δημήτριος Ρούκας, της Διεύθυνσης Πληροφοριακών Επιχειρήσεων (Α8), του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και ο Δρ. Σαράντης Κουγιού, Υπεύθυνος Σπουδών & Έρευνας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.
Η ημερίδα διοργανώθηκε στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας του Γενικού Επιτελείου Στρατού, να επενδύει στην εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού του, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι, το προσωπικό μας αποτελεί το «πολυτιμότερο οπλικό μας σύστημα». Λόγω του υψηλού επιπέδου των ομιλητών και του μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων, η ημερίδα κρίνεται ως άκρως εποικοδομητική. 


Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στο Φρουραρχείο Αθηνών και στη Σχολή Προγραμματιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (ΣΠΗΥ). 

Την Τετάρτη 02 Μαΐου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Φρουραρχείο Αθηνών, στο Στρατόπεδο «ΒΑΡΥΤΗ» και στη Σχολή Προγραμματιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (ΣΠΗΥ), στο Στρατόπεδο «ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΟΡΜΠΑ» .
O Αρχηγός, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΣΠΗΥ και συνομίλησε με το προσωπικό και τους εκπαιδευόμενους των εκπαιδευτικών σειρών που παρακολουθούν τα τρέχοντα εκπαιδευτικά τμήματα. Μεταξύ άλλων στην ομιλία του:
– Εξήρε το έργο της Σχολής, η οποία αποτελεί έναν από τους Πολλαπλασιαστές Ισχύος του Στρατού Ξηράς.
– Ανέπτυξε τον ενδεδειγμένο τρόπο αντιμετώπισης των καθημερινών προκλήσεων, ο οποίος θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από το ενδιαφέρον και το πάθος του χειριστή για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση τους.
– Ενημερώθηκε για τα μελλοντικά βήματα στον τομέα της εκπαίδευσης των Στελεχών σε ζητήματα Η/Υ, για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων στο πληροφοριακό πεδίο.
– Τέλος, συνεχάρη το προσωπικό της ΣΠΗΥ και του Φρουραρχείου Αθηνών, για το υψηλό ηθικό του, τον επαγγελματισμό του και την υψηλή αίσθηση καθήκοντος που το διακατέχει. 

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Αφορμή: η είδηση ενός θανάτου, του Κωστή Α. Μακρή
Η άποψη Ανώτατου Δικαστικού για τη δίκη Τοπαλούδη και τη στάση της Εισαγγελέως
Επιμορφωτικό σεμινάριο για τους Δ/κτες Στρατού Ξηράς-Το “κλειδιά” της αποτελεσματικότητας από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντγο Αλκιβιάδη Στεφανή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.