Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Γιώτα Σακελλάρη – Σακκά: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο γιατί το όραμά μου ταυτίζεται με το πρόγραμμα, τις αρχές, τους στόχους του’

«Μια γυναίκα που έχει δώσει μάχες για την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζόμενων στον ξενοδοχειακό κλάδο, αλλά και τη κατοχύρωσης των ίσων δικαιωμάτων των γυναικών. Ένας νέος άνθρωπος με χρόνια προσφορά στο συνδικαλισμό, συμπορεύεται για άλλη μια φορά με την παράταξή μας για μια επιτυχημένη επόμενη δημοτική θητεία.

Γιώτα Σακελλάρη – Σακκά σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019, γιατί πιστεύω σ´ ένα καλύτερο αύριο που θα έρθει με την συμμετοχή ενεργών πολιτών και ιδιαίτερα των νέων. Πολιτών που έχουν μεράκι και όρεξη να προσφέρουν ανιδιοτελώς για το καλό του τόπου μας. Το δικό μου όραμα ταυτίζεται με το πρόγραμμα, τις αρχές και τους στόχους του Υποψηφίου Δημάρχου ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ και γι’ αυτό συμπορεύομαι σ’ αυτόν τον αγώνα. Ζητώ την ψήφο σας και σας υπόσχομαι ότι θα εργαστώ για την υλοποίηση του προγράμματος της παράταξής μας ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ».

Με εκτίμηση,
Γιώτα Σακελλάρη – Σακκά

▸Βιογραφικό
Η Παναγιώτα (Γιώτα) Σακελλάρη Σακκά γεννήθηκε στον Αρχάγγελο Ρόδου. Είναι ιδιωτική υπάλληλος και έχει υπάρξει μέλος του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, Υπεύθυνη της Γραμματείας Γυναικών του Εργατικού Κέντρου Ρόδου (ΕΚΡ) καθώς και Μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Σαλάκου “ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ”.

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos #GiotaSakellari

 

SHARE
RELATED POSTS
af7128f7d2746b841281fdc27c07962f_M.jpg
Και “γιατρός” η Μαρία Καμμά για την Τήλο- Περιπέτειες υγείας στην ακριτική Δωδεκάνησο
95 ΑΔΤΕ: Υπτγος Νικόλαος Φλάρης: “Παναγιά Συστρατηγός & Νικοποιός στους αγώνες της πατρίδας μας”-Η ομιλία του Δκτη στα Θυρανοίξια του Ναΐσκου
Το 2015 μου: απαντά ο Τάσος Γέροντας για το iPorta.gr

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.