Ανοιχτή πόρτα ΕΥ ΖΗΝ Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, του Μανώλη Γλυνού [Υπ. Περιφερειάρχης & Επικεφαλής της “Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου]”

Spread the love

«ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» κ. Μανώλη Γλυνού για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Με τον απαιτούμενο σεβασμό και με ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη, τιμούμε στις 21 Νοεμβρίου τις Ενοπλες Δυνάμεις, για την διαχρονική προσφορά τους στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το ανατολικότερο άκρο της Ελλάδας και της Ευρώπης, τιμούμε τους ακοίμητους φρουρούς της πατρίδας μας, που υπερασπίζονται με αυτοθυσία τα σύνορά μας σε θάλασσα, στεριά και αέρα. Τιμούμε όσους έπεσαν στα πεδία των μαχών, τιμούμε όσους έχασαν τη ζωή τους σε καιρό ειρήνης για την υπεράσπιση της ασφάλειας, της εθνικής ανεξαρτησίας και της ευημερίας της πατρίδας μας. Τιμούμε κάθε άνδρα και κάθε γυναίκα που υπηρετεί στις Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας, τους εθνοφύλακες αλλά και τους στρατευμένους νέους, ευχαριστώντας τον καθένα ξεχωριστά για την αφοσίωσή του στο καθήκον.

Εμείς οι νησιώτες, νιώθουμε ένα χρέος παραπάνω απέναντι στις Ενοπλες Δυνάμεις για την καθοριστική συνεισφορά τους στις αεροδιακομιδές ασθενών, στην αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών αλλά και σε κάθε δύσκολη κατάσταση που καλούνται για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Εύχομαι η Παναγία μας, Της οποία τα Εισόδια εορτάζουμε σήμερα με ευλάβεια, να στέκεται πάντα στο πλευρό σας και να δίνει δύναμη σε εσάς και στις οικογένειές σας.

Ο κος Μανώλης Γλυνός είναι Οδοντίατρος και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

SHARE
RELATED POSTS
08035e6c-724d-4f8a-a19d-6c9670338cef.jpg
Μετά τη μάχη, της Μαρλένας Σκουλά-Περιφεράκη
O γραβατωμένος γάτος, του Νίκου Βασιλειάδη
Χαρούμενο 2020 στην ζεστασιά της “iΠόρτας”!, του Γιώργου Σαράφογλου (by George Sarafoglou)

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.