Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

ΓΕΣ: Συνάντηση Α/ΓΕΣ Στεφανή με Υποδιοικητή Αμερικανικής Διοίκησης Ευρώπης-Επισκέψεις Αρχηγού σε ΑΣΔΥΣ-Βολές Ανθυπολοχαγών ΣΣΕ [Εικόνες]

Spread the love

ΤΑΜΣ «ΒΕΡΣΗΣ 2018» από τους Ανθυπολοχαγούς ΣΣΕ/Τάξης 2017 της Σχολής Πυροβολικού (ΣΠΒ). 

Από Δευτέρα 16 έως Παρασκευή 20 Απριλίου 2018, διεξήχθη στο Πεδίο Βολής και Ασκήσεων Θηβών, η ΤΑΜΣ «ΒΕΡΣΗΣ 2018», του τμήματος Βασικής Εκπαίδευσης Ανθυπολοχαγών Τάξης ΣΣΕ/2017, η οποία αποτελεί και το επιστέγασμα της εκπαίδευσης τους στο Πυροβολικό Μάχης.
Πραγματοποιήθηκαν ασκήσεις τακτικών κινήσεων επιπέδου Αυτοκινούμενης Πυροβολαρχίας, άμεσες βολές καθώς και πρακτική εφαρμογή της διαδικασίας «βάλλω και μετακινούμαι», με εκπομπή πραγματικών πυρών. 


Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΣ με την Υποδιοικητή της Αμερικανικής Διοίκησης Ευρώπης για θέματα Επιστράτευσης και Εφεδρείας. 

Την Τρίτη 24 Απριλίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, συναντήθηκε με την Υποδιοικητή της Αμερικανικής Διοίκησης Ευρώπης για θέματα Επιστράτευσης και Εφεδρείας, Brigadier General Kate Leahy. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τη Διεύθυνση Επιστράτευσης και Διεύθυνση Εθνοφυλακής του ΓΕΣ, επί θεμάτων αρμοδιότητάς τους, με σκοπό την προώθηση της συνεργασίας με τις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ και την εμβάθυνση των διμερών σχέσεων. 


Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ σε Μονάδες της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ) 


Την Τρίτη 24 Απριλίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε επίσκεψη σε Μονάδες της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ), στο Στρατόπεδο «ΑΝΤΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΠΟΤΑ», στις Αχαρνές Αττικής, όπως παρακάτω:

– Στο 305 Συνεργείο Περιοχής Τεχνικού (305 ΣΠΤΧ).
– Στο 725 Τάγμα Μηχανικού (725 ΤΜΧ).
– Στην 745 Βάση Μηχανικού (745 ΒΜΧ).
– Στο Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ). 

O Αρχηγός, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις των Μονάδων, ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητές τους και παρακολούθησε επίδειξη διάνοιξης δρομολογίου, από το τηλεχειριζόμενο όχημα αποναρκοθέτησης MV-4 και καινοτόμων συσκευών που κατασκευάστηκαν από προσωπικό του ΤΕΝΞ με ελάχιστο οικονομικό κόστος.
Επίσης, συνομίλησε με το προσωπικό, συγχαίροντας το για το υψηλό ηθικό του, τον επαγγελματισμό του και την υψηλή αίσθηση καθήκοντος που το διακατέχει, υλοποιώντας ένα έργο που επιβραβεύεται καθημερινά, από το υψηλό ποσοστό αποδοχής του στην Ελληνική κοινωνία. 

Το μήνυμα του ΓΕΣ, «Είμαστε Παντού για την Πατρίδα», υλοποιείται στην πράξη, στους τομείς της κοινωνικής προσφοράς και της καινοτομίας, για την κάλυψη των αναγκών του Στρατού Ξηράς, των ΕΔ και της Πατρίδας μας γενικότερα. 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Δημόσιες σχέσεις, πολιτική ―εσωτερική και εξωτερική― και άλλα αθλήματα, του Κωστή Α.Μακρή
Έτσι δεν παίρνουμε χρήματα, του Τάσου Τέλλογλου
Ηλίας Καραβόλιας
Πανοπτικόν: Τράπεζες και Δημόσιο εναντίον Πολιτών, του Ηλία Καραβόλια

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.