ΕΥ ΖΗΝ Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία Πρόσωπα - Αφιερώματα

Α/ΓΕΣ Στεφανής: Διαμνημόνευση «Αξίας και Τιμής» στον Καθηγητή Ιατρό κ. Λεωνίδα Παπασταματίου για την προσφορά του στο 401 ΓΣΝΑ

Spread the love
  • 18
    Shares

Την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, απένειμε τη Διαμνημόνευση «Αξίας και Τιμής» στον Καθηγητή Ιατρό κ. Λεωνίδα Παπασταματίου, κατόπιν σχετικής απόφασης του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου. 

Ο κ. Λεωνίδας Παπασταματίου, προσέφερε στη μνήμη της συζύγου του Ήρας Παπασταματίου, δωρεά για την εξ ολοκλήρου ανακαίνιση της πτέρυγας 5Α του 401 ΓΣΝΑ, την οποία αφιέρωσε στους «Μαχητές του Αιγαίου». Μέσω της ίδιας δωρεάς, εκσυγχρονίστηκε και το Παθολογοανατομικό εργαστήριο του νοσοκομείου με σύγχρονα μηχανήματα, εξοπλισμό και ιατρικά συγγράμματα, κατόπιν επιθυμίας της αείμνηστης συζύγου του. 

Ο κος Παπασταματίου, συγκινημένος, ευχαρίστησε για την Διαμνημόνευση και προσέφερε στο προσωπικό του επιτελείου που ήταν παρών, τον “Ύμνο Εις την Ελευθερία” του Διονύσιου Σολωμού. Η προσφορά του, καταδεικνύει με τον πλέον σαφή τρόπο, την αγάπη του στον συνάνθρωπο, στις Ένοπλες Δυνάμεις και στην Πατρίδα μας γενικότερα. 

  • 18
    Shares
SHARE
RELATED POSTS
Πολιτισμός είναι …”Μελίνα”- τ’όνομά της σε βελγική λεωφόρο, της Ελπίδας Νούσα
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 13 έως 19 Σεπτεμβρίου, της Σμάρως Σωτηράκη
«Ενας άνθρωπος παντός καιρού» τιμητική προβολή στη μνήμη του Θανάση Βέγγου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.