Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Α/ΓΕΣ Αντγος Α.Στεφανής: Από τις παιδικές κατασκηνώσεις Κορινθίας μέχρι Λιτόχωρο – Δώρα στον Αρχηγό από τα παιδιά

Spread the love
  • 15
    Shares

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην Παιδική Κατασκήνωση του ΣΞ

Την Τρίτη 10 Ιουλίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε τη Θερινή Παιδική Κατασκήνωση του Στρατού Ξηράς, στις Κεχριές Κορινθίας, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η 1η κατασκηνωτική περίοδος και 126 παιδιά στελεχών μας περνούν τμήμα των καλοκαιρινών διακοπών τους. 

Το ΓΕΣ, κατά τη θερινή περίοδο, εφαρμόζει τη λειτουργία δύο Παιδικών Κατασκηνώσεων, στις Κεχριές Κορινθίας και στη Νέα Φώκαια Χαλκιδικής. Το προσωπικό των κατασκηνώσεων περιλαμβάνει Ιατρούς, Νοσοκόμους, Μάγειρες, Ναυαγοσώστες, Χειριστές Λέμβων και Συντηρητές Εγκαταστάσεων. 

Τα παιδιά, σε ένα περιβάλλον αγάπης και φροντίδας, έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν τη ψυχαγωγία με παιδαγωγικές δραστηριότητες (όπως π.χ. κολύμβηση, κανό, χορό, αθλήματα, επιτραπέζια και μουσικοκινητικά παιχνίδια). 

Στο πλαίσιο της Μέριμνας για το προσωπικό μας, καταβάλλεται συνεχής προσπάθεια, ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα και η ποιότητα ζωής του, καθότι αποτελεί το σημαντικότερο πολλαπλασιαστή ισχύος του Στρατού μας. 

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην ΠΕ/ΧΧIV ΤΘΤ

Την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης της XXIV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας (ΧΧIV ΤΘΤ – «1ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΙΠΠΙΚΟΥ – ΦΛΩΡΙΝΑ»).

Αρχικά, επισκέφθηκε το πεδίο ασκήσεων «ΚΑΝΑΠΙΤΣΑ» Λιτοχώρου, όπου η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) διεξάγει την θερινή της εκπαίδευση. Ο Αρχηγός περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και πραγματοποίησε ομιλία προς τους εκπαιδευόμενους Ευέλπιδες. 

Στη συνέχεια, μετέβη στο Στρατόπεδο «ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟΥ (ΠΖ) ΜΠΑΛΑΝΙΚΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ», όπου επισκέφτηκε :
– Το 592 Μηχανοποιημένο Τάγμα Πεζικού (592 Μ/Π ΤΠ) – Σημείο Υποδοχής Οπλιτών (ΣΥΠΟ), όπου παρακολούθησε τη διαδικασία κατάταξης των νεοσύλλεκτων Οπλιτών Θητείας της 2018 Δ΄ ΕΣΣΟ και συνομίλησε μαζί τους. 

– Την 137 Αυτοκινούμενη Μοίρα Μέσου Πυροβολικού (137 Α/Κ ΜΜΠ), όπου πραγματοποιήθηκε επίδειξη των μέσων διαβιβάσεων και πυρός της Μονάδας.

Διαπιστώθηκε το εξαίρετο ηθικό των Ευελπίδων και όλων των Στελεχών και η άριστη λειτουργία της διαδικασίας κατάταξης των νεοσύλλεκτων οπλιτών. Επίσης, διαπιστώθηκε για μία ακόμη φορά, το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού του προσωπικού, ο ιδιαίτερος ζήλος και το απαράμιλλο ενδιαφέρον κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του.

  • 15
    Shares
SHARE
RELATED POSTS
Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, του Δημήτρη Κατσούλα
Κλειστές οι Τράπεζες- 60 ευρώ όριο αναλήψεως- δωρεάν οι αστικές συγκοινωνίες Αθήνας
Νίκος Κοτζιάς: “Ειλικρινή συγγνώμη για τις φωτιές” – Γενναία τοποθέτηση η ανακοίνωση της Πολιτικής Κίνησης “ΠΡΑΤΤΩ” με επικεφαλής τον Υπουργό Εξωτερικών

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.