Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Α/ΓΕΣ Αντγος Α.Στεφανής: Από τις παιδικές κατασκηνώσεις Κορινθίας μέχρι Λιτόχωρο – Δώρα στον Αρχηγό από τα παιδιά

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην Παιδική Κατασκήνωση του ΣΞ

Την Τρίτη 10 Ιουλίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε τη Θερινή Παιδική Κατασκήνωση του Στρατού Ξηράς, στις Κεχριές Κορινθίας, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η 1η κατασκηνωτική περίοδος και 126 παιδιά στελεχών μας περνούν τμήμα των καλοκαιρινών διακοπών τους. 

Το ΓΕΣ, κατά τη θερινή περίοδο, εφαρμόζει τη λειτουργία δύο Παιδικών Κατασκηνώσεων, στις Κεχριές Κορινθίας και στη Νέα Φώκαια Χαλκιδικής. Το προσωπικό των κατασκηνώσεων περιλαμβάνει Ιατρούς, Νοσοκόμους, Μάγειρες, Ναυαγοσώστες, Χειριστές Λέμβων και Συντηρητές Εγκαταστάσεων. 

Τα παιδιά, σε ένα περιβάλλον αγάπης και φροντίδας, έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν τη ψυχαγωγία με παιδαγωγικές δραστηριότητες (όπως π.χ. κολύμβηση, κανό, χορό, αθλήματα, επιτραπέζια και μουσικοκινητικά παιχνίδια). 

Στο πλαίσιο της Μέριμνας για το προσωπικό μας, καταβάλλεται συνεχής προσπάθεια, ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα και η ποιότητα ζωής του, καθότι αποτελεί το σημαντικότερο πολλαπλασιαστή ισχύος του Στρατού μας. 

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην ΠΕ/ΧΧIV ΤΘΤ

Την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης της XXIV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας (ΧΧIV ΤΘΤ – «1ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΙΠΠΙΚΟΥ – ΦΛΩΡΙΝΑ»).

Αρχικά, επισκέφθηκε το πεδίο ασκήσεων «ΚΑΝΑΠΙΤΣΑ» Λιτοχώρου, όπου η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) διεξάγει την θερινή της εκπαίδευση. Ο Αρχηγός περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και πραγματοποίησε ομιλία προς τους εκπαιδευόμενους Ευέλπιδες. 

Στη συνέχεια, μετέβη στο Στρατόπεδο «ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟΥ (ΠΖ) ΜΠΑΛΑΝΙΚΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ», όπου επισκέφτηκε :
– Το 592 Μηχανοποιημένο Τάγμα Πεζικού (592 Μ/Π ΤΠ) – Σημείο Υποδοχής Οπλιτών (ΣΥΠΟ), όπου παρακολούθησε τη διαδικασία κατάταξης των νεοσύλλεκτων Οπλιτών Θητείας της 2018 Δ΄ ΕΣΣΟ και συνομίλησε μαζί τους. 

– Την 137 Αυτοκινούμενη Μοίρα Μέσου Πυροβολικού (137 Α/Κ ΜΜΠ), όπου πραγματοποιήθηκε επίδειξη των μέσων διαβιβάσεων και πυρός της Μονάδας.

Διαπιστώθηκε το εξαίρετο ηθικό των Ευελπίδων και όλων των Στελεχών και η άριστη λειτουργία της διαδικασίας κατάταξης των νεοσύλλεκτων οπλιτών. Επίσης, διαπιστώθηκε για μία ακόμη φορά, το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού του προσωπικού, ο ιδιαίτερος ζήλος και το απαράμιλλο ενδιαφέρον κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του.


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Ας συνηθίσουμε στο βραχυπρόθεσμο, του Ηλία Καραβόλια 
Πικ-νικ στο σαλόνι, του Κωστή Α. Μακρή
Οι στεριανές ριπές και το 11ο αρμυρίκι, του Αννίκερι

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.