Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Αρχηγός ΓΕΣ Αντγος Στεφανής: Σε Ψαρά, Μοίρα Αμφίβιων Καταδρομών & Ειδικών Αλεξιπτωτιστών και ΚΕΥ Αγίου Στεφανού [Εικόνες]

Την Τρίτη 03 Ιουλίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε το Κέντρο Ελέγχου Υλικού (ΚΕΥ), στον Άγιο Στέφανο Αττικής. 

Ο Αρχηγός, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, περιηγήθηκε στους χώρους και τις εγκαταστάσεις του Κέντρου. Στη συνέχεια, πραγματοποίησε ομιλία στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό, κατά την οποία:

– Aναφέρθηκε στη συμβολή του ΚΕΥ στην αναβάθμιση της Διοικητικής Μέριμνας, ως κεντρικός φορέας διαχείρισης, του συνόλου των υλικών και πυρομαχικών του Στρατού Ξηράς.

– Έδωσε κατευθύνσεις για την προοπτική, τις προκλήσεις και το ρόλο του Κέντρου, ως πληροφοριακή βάση δεδομένων των διαχειριζόμενων υλικών.

Διαπίστωσε, το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, το εξαιρετικό ηθικό, την αισιοδοξία και τη λεβεντιά που διακατέχει το προσωπικό.


Τη Δευτέρα 02 Ιουλίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε τη Ζ΄ Μοίρα Αμφίβιων Καταδρομών (Ζ΄ ΜΑΚ) και το Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών (ΕΤΑ), στη Νέα Πέραμο Αττικής. 


94η Επέτειος Ολοκαυτώματος των Ψαρών. Τιμή στον Κωνσταντή Κανάρη, τον «μπουρλοτιέρη» του Αιγαίου!

Την Κυριακή 01 Ιουλίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, εκπροσωπώντας και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, παρέστη στις εκδηλώσεις μνήμης της 194ης Επετείου Ολοκαυτώματος των Ψαρών.

Ο Αρχηγός, μετά το πέρας των εκδηλώσεων, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Φυλάκιο «ΨΑΡΩΝ» και συνομίλησε με το προσωπικό που επανδρώνει το ακριτικό μας φυλάκιο.
Διαπίστωσε για ακόμη μία φορά το υψηλό ηθικό, την υπερηφάνεια, την αισιοδοξία, την ικανότητα και το πνεύμα νικητή του προσωπικού μας.


 

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Λαθραία, μπόμπες κ.λπ., του Γιώργου Αρκουλή
Giannis Sideris
Ο Τούρκος «ασθενής» φέρνει ευκαιρίες και κινδύνους στην Ελλάδα, του Γιάννη Σιδέρη
Δημοσιογράφοι επαρχίας. Παιδιά ενός κατώτερου θεού, του Γιάννη Σιδέρη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.